|
Совршен Миленик |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се најубавите кученца на светот!Мирни,тотално неагресивни,мрзливки...едноставно совршени миленичиња!
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne postoi agresivno kuce osven ako situacijata toa go bara. Basetive se se pravi kukli!
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овие срценца не се агресивни дури ни кога ситуацијата го бара тоа.Толку се дружељубиви,што скоро никад не напаѓаат,па ги сметаат за лоши чувари,али ја баш затоа и ги обожавам! |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
porano ic ne sakav pikinejzeri... ama togas go zedovme Riki, i si go cuvavme taka... i svativ deka toj e nasovrsenoto zivotno sto nekagas jas bi go cuvala.... srce ubavo....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRED EDNA NEDELA, RIKI MI GO UKRADOA OD DVOROT... POSLE SAM SE VRATI OD KAJ TOJ ILI TAA STO GO CUVALE, IZBEGAL SO SE LANCE
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sovrsen milenik mi e decko mi !ko so ima plavi ocinja ko sibirska haska se vlece po mene!!!Dusicka i bez lance po mene
|
||
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto ne e sovrseno i ako go izgradime pak nema da e sovrseno ke ima barem edna mana, sovrsen domasen milenik nema site si imaat svoj karakter
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
емуш... кратко и јасно - СОВРШЕНСТВОТО Е САМО ИЛУЗИЈА!
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аквариумски риби..ептен смируваат кога ги гледаш како си пливкаат во водичката...
|
||
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da? Vo eden post procitav deka najmnogu mrazis kuce./...
|
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мразиш кучиња ама твоето не го мразиш? |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |