|
После орален секс..... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Автор | |||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci fira nema da odi ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не не не и не
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto e ova ne-ne-ne.... ???? just now I'm confused man... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема кај да оди ќе се голтне па после следува и бакнежче
Читај меѓу редовииии
|
|||
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa da kuchkata e da goltat a ne da ja lizam posle toa......
|
|||
sentinela
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
how profound
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... abe milina e .... da si ja vkusis ...
|
|||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Точно и јас истото го мислам, каква е таа девојка ако се гади од сопствениот дечко? Јас никогаш не сум се гадел ниту од неа ниту од мене. Мразам девојки што не сакаат да ја земат спермата демек се гаделе, посебно кога тој чин го прави сексот најдобар. И што е страшно да ја пољубиш саканата после тоа? За мене бакнежот на крај на сексот е еденен вид на благодарност за прекрасниот секс. |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tokmu za ova ja otvoriv i mojata tema
|
|||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se e super samo da ti ja izlize spermata i posle ti da ja lizes toa malku grdo mi zvuci
|
|||
dudenz
|
|||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gledaj ti ako sakas da napravis da bide gadno moze toa nikoj ne go spori. moze i so na lizavce da stavis kislo mleko pa ke bide gadno. A ako nesakas moza da ja podzabises i da ja baknes nezno.
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a i posle golt golt kiss ce a??? jas znam deka sakaat maskite i golatnje ali sto posle ???
Mene licno ne mi se dopagja pa i ako i u usta treba da mi svrsi....
|
|||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas mislam deka nekoja ponezna devojka sto se gadi ke povrati(ne bi sakal da mi povratat vrz alatot)
|
|||
dudenz
|
|||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Денеска се знае дека спермата е здрава така да ништо штетно нема ако ја голтене туку обратно има корис, ако гледаме од таа страна. А второ ако се гади девојката од мене тогаш сигурно и сексот нема да биде како што треба. И на крај споредете ги оние девојки кои имаат редовно секс со они кои се гадат, се срамат, те оној не им чини те овој. Едните се свежи весели динамични здрави. А другиве бледи намќорести и се им смтета. Затоа се вика триста људи триста чуда. Така да кој како му чини така нека прави нели? Сега ако не сака некоја девојка да ја земе нема сигурно ди и раскинам али за мене тоа е знак на недовлно приврзани партнери овде мислам сексуално, можда платноски да се Изменето од bojan81 - 19.Јануари.2007 во 19:24 |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |