IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - 2+1 Ај сега кој има храброст
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

2+1 Ај сега кој има храброст

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 25>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:43
Originally posted by kandid kandid напиша:

Dobra cura+musko+jasEmbarrassed

Ete, vidis kako si pametna... Tongue
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:50

tuf tuf :)bi se pridruzil :) i toa dvete bi gi rabotel :) ako treba i pomagala ce se naoruzam:)

Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 12:25
So  znam  ama mislam  deka  ne  bi  prifatila... Osven  nekoj  ako  nisto  ne mi znaci  taka .... A inaku  so  decko  sto go  sakam  nikako.
Кон врв
bond007 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 11:28
Ubedlivo NAJ varijanta e masko+2 devojki.Uslovite se:
           -dvete devojki MORA da se zenstveni i DOBRI
           -ednata MORA da e BI
           -devojkite NE MORA da se znaat
           -maskoto MORA da e fraer NA DELO a ne POZER I G*OMNOJADEC
P.S:ako ova e ispolneto,JAS garantiram za krajniot feeling.
      site sto ja probale varijantava,a se zalat neka ja poglednat mojava
      "opservacija".
EYES WIDE SHUT
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 14:41
ke te ispravam, treba i dvete devojki da se bi. Ako e samo ednata, znaci taa nema nikako da ucestvuva vo sexot vo trojka osven vo kontakt so maskoto. A toa togas veke ne e tyrojka, prosto kazano, ako ne padne zenski baknez.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2007 во 01:05
si znaesh ti ,danice,...nema tuka diskusija,...ako ti taka vikash ,..taka e sigurno!Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 13:46
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Знам дека како и секое машко така и секоја девојка има своја фантазија но знам и дека на секоја девојка потајна желба и е да води љубов со друга девојка
ова нема врсакаAngry
и нормално тука е и изговорот дека таа тоа го направила поради љубовта кон машкото нели исто така и ова нема врска!Angry не би со женско само за да му кажам на тој некојси дека го сакам ако тоа е доказ...DeadDead

И норамално да се изјаснам Big%20smile 3 да али јас не сум настроена кон женски пол(од секогаш верна на мушки)LOLLOL и  во никој случај не би со женско а камо ли па со 2LOLLOLLOL

алиииииии затоа па има и друга комбинација со 2 машки Big%20smile нели ивие не сте педери у ситуацијаваLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 14:17
e toa sto go kazuvas sexy interesno zvuci ne mora maskite megu sebe da imaatLOLali za devojkata tesko nejze ne i preporacuvam na nikojaWink
dudenz
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 14:23

2+1 ima mnogu varijaciii....

plus ako se primenat ogledala...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 14:59
Originally posted by Dana Dana напиша:

ke te ispravam, treba i dvete devojki da se bi. Ako e samo ednata, znaci taa nema nikako da ucestvuva vo sexot vo trojka osven vo kontakt so maskoto. A toa togas veke ne e tyrojka, prosto kazano, ako ne padne zenski baknez.

Dana ti drzi voda muabetov.Ali pazi sega:
        -ednata devojka MORA da e BI kako takva! drugata ne e problem zatoa sto:
        -ne postoi zivo bitie na planetva sto ne se     pali na jaka zena;
        -vtorata devojka moze da uleta u 2+1 radi deckoto,curata ili dvajcata;
        -vtorata devojka moze da ne e sigurna ali koga veke ednas ke se "zapali" na bilo koj u "ekipata" ne e problem za ponatamu.

PS:tebe kao zensko ti e bolja varijanta so 2 BI devojki zasto i maskoto i devjkata se tuka radi TEBE.Posto sum masko kaj mene e obratno.
     ...makar da i u tvojava varijanta sum si pominal ekstra!

PS2:mi se svigja kako rezoniras.
EYES WIDE SHUT
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 15:06
Hmm.. jas seuste mislam deka i dvete devojki treba da se bi. Zasto, ako e samo ednata.. vtorata toa ti sto vikas deka ke se zapali na druga devojka.. nemozes da znaes dali ona aprvata e tolku dobra, a i veruivaj, ne se palat site devojki na toj nacin - da otidat u krevet so devojka.
Ne se bitni pricinite poradi koi devojkata ke uleta u trojkata, a ako veke ne e sigurna, i proba, ako ne se povlece, znaci e bi..
A kako mislis, mene mi e bolja varijanta so 2 bi i masko? 4-ka?
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 15:10
U nikoj slucaj ne bi so zensko !Dead ne se palam na zenski i nemozam vakvi 3 Smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 20:44
не не со двајца мислам боље е а и + поснажно у секој случајLOLLOLLOL
ова жениве ќе се разлигават само....ConfusedOuchOuch

а вака...LOLLOLLOL
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2007 во 20:04
Originally posted by Dana Dana напиша:

Hmm.. jas seuste mislam deka i dvete devojki treba da se bi. Zasto, ako e samo ednata.. vtorata toa ti sto vikas deka ke se zapali na druga devojka.. nemozes da znaes dali ona aprvata e tolku dobra, a i veruivaj, ne se palat site devojki na toj nacin - da otidat u krevet so devojka.
Ne se bitni pricinite poradi koi devojkata ke uleta u trojkata, a ako veke ne e sigurna, i proba, ako ne se povlece, znaci e bi..

A kako mislis, mene mi e bolja varijanta so 2 bi i masko? 4-ka?

Dana,ako si Ti BI,za tebe e najbolja varijanta uste 1 BI devojka + 1 strejt fraer.Taka tvojot sex e ekstra,posto dvajcata se skoncentrirani kon TEBE.
Od moe licno iskustvo,devojka sto za sebe vika deka e strejt uletue u 2+1 radi fraerot ili da proba nesto novo.Znaci:prethodno nemala namera da proba nisto so devojka.Posle 3-kata imas izjava "pa ja mislev deka ne mozam so devojka,ama ova iskoci super!".Vtorata strejt devojka moze da uleta u 2+1 so namera "pa ne e ovaa bolja od mene!".Ona vlaga u 3 radi fraerot.
Normalno,ovaa varijanta mene poise mi se svigja!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.