|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика | страница <1 45678 58> |
Автор | |
juk_nakolec
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
hhhh
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVAA TEMA GI VREDJA NEKOI OSOBI... SAMIOT NASLOV NE E KAKO TREBA .... PLUS DAVA MOZNOST DA SE PISUVA I NEGATIVNI RABOTI... INAKU LICNO SMETAM DEKA ZENATA NAD 35 GODINI ... E VO NAJUBAVITE GODINI.... I VO NAJZRELITE GODINI .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сосема нормално, кога ќе се земе во предвид дека темата ја започнал некој кој не сака жени постари од 25 години а камоли постари од 35... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pak mislam deka onie koi se pod 25 godini se seuste deca.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку сте контрадикторни сами на себе овде се нешто пишувате вака така ви смета, или не знам како ги замислувате жените од 35 што или ви шетаат по дома или не ви шетаат ни на улица ( знак дека не сте ни мрднале некаде)
а ваму Моника Белучи да ви се соблече и рече ела ке ја нагмечите и нема ни да ви попречат годинките макар ги имала и 50 |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene otkako me zezna Elena Djeordjieva... otkako zaglaviv vo lift vo Struga so Blagica Pavlovska ... se odluciv za nesto stabilno.... Tina Turner... taa nema sigurno da me zezne.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami forumot e za site... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
KozleBozle
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Cocos (Keeling) Islands Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da !
|
|
Kozle Bozle mudra glava za prcevo dusa dava!!!!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata nad 35 godini e oformena kako prava zena ... mmm |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обајсни ми го малку ова Марко...Зар е неоформена испод 35???????
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nataly ... toa ne go tvrdev... tuku deka zenite nad 35 godini se oformeni kako zeni... imam prijatelka koja ne sakam da kazam kolku godini ima... a vo nea se zaljubeni i mazi i zeni od site vozrasti... eve Julija peackata ... javno tvrdi deka ima golema pobaruvachka od mladite... Naslovot na temata da bese malku poinaku... Eve na primer mazite do 40 godini mislat na eden nacin... posle 40 godina se prosvetluvaat... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека темата добро е поставена. Јасно и гласно: Дали сакеате секс со жени над 35 години? И нормално секој може да даде свое мислење.
Незнам Марко тебе што добро не ти е поставено.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se si e ok... samo da ne se navredat nekoi licnosti ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |