IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со мажена жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со мажена жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
Автор
Порака
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:54
da i natalija e vo pravo sitni moralisti kolku sakas, a za temata, vrska so mazena zena moze da ima i fatalni posledici po svalerot a i po zenata
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:57
FATALNI POSLEDICI LOLhahahhah fala blue me iznasmea , na koj mu e strav od meckata ne odi v suma LOLLOLLOLLOLLOL 
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:06

interesno heki, ovde zvuci kako mazite da go pravat toa i da bi se dokazale deka se bestrasni ili ednostavno zaradi pokacuvanje na adrenalinot....e koga li mazite ke ja nadminat postojanata potreba za dokazuvanje...nikogas, spored mene

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 13:40
Престижот е многу битен за нашите мажињаTongueTongue

А во право си блу дека ќе има фатални последици и по двајцата...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 13:55
fala bogu sto ne se site mazinja, ima i dosta mazista i pak ke kazam thanks God
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 14:00
Originally posted by blue blue напиша:

interesno heki, ovde zvuci kako mazite da go pravat toa i da bi se dokazale deka se bestrasni ili ednostavno zaradi pokacuvanje na adrenalinot....e koga li mazite ke ja nadminat postojanata potreba za dokazuvanje...nikogas, spored mene

мажите вечито ќе останат деца,и ќе им треба тетошење,храбрење и секогаш ќе им треба жена покрај нив да ја држат за сукњата без разлика далои тоа е нивната мајка,девојка жена или љубовница....Секогаш ќе бараат некој шо ќе им ракоплеска без разлика шо направиле!
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 14:04
Do mazite e*acishta!
Vnimavajte koj i e maz,da ne go papate iznenadno !LOL
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 14:57
vi blagodaram na sovetot LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 15:24

Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Originally posted by blue blue напиша:

мажите вечито ќе останат деца,и ќе им треба тетошење,храбрење и секогаш ќе им треба жена покрај нив да ја држат за сукњата без разлика далои тоа е нивната мајка,девојка жена или љубовница....Секогаш ќе бараат некој шо ќе им ракоплеска без разлика шо направиле!
Sega na ova site mazi ne se ligushi bi rekla, no ima i vakvi kako sto nabroja Sindarela.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 23:02
мислам дека тоа не е бас паметно
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:40
Ne e bas nesto sto treba da se napravi....
Кон врв
juk_nakolec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај juk_nakolec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 10:04
bravo
hhhh
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 10:21

Nikogas nisto ne ostanalo tajna ....
pa i edna vakva vrska...

samo dali vredi ....
da za toa zadovolstvo ....

prvo da se navredi sopstvenata zena...
da se omalovazat decata ...
da se omalovazat dvete strani...

ZATOA STO SITE KE ZNAAT...
SAMO NE ONIE KOI TREBA DA ZNAAT...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 10:48
Originally posted by nindza nindza напиша:

Ja mislam deka treba temata da se prekrsti kako edinstvena mozna varijanta :

SEX so mazena zena,

zasto da bide SEX so mazen covek , a koga e zena vo prashanje da e VRSKA ...

Koja crna vrska toa e povremeno perdashenje i toa e toa ... sto se filmate...

Nema druga rabota svalerot ke ja ceka da iskaca od brak pa ke ja zeni i posle ke ziveat srecni do krajot na svetov ...

Toa samo u filmovi LOL

LOLLOLLOLLOL Te molam bez nervoziLOL
   DIJANA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.