IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 89>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 16:12
sakav
hahahahahah
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 16:20

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 16:53
ova demek sonce vo tvoite oci i vetar vo tvojata kosa :)))))))))
sepak ubava ideja , samo kolku da ima zabeleska, agolot na odrazot na zemjata vo stakloto na gornoto staklo moze da naopaku... nejse sepak e nadrealizam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 19:33
zdravo jane
tocno deka e nadrealizam kako i site moi fotografii
problem e

a koga se lezi na plaza na Mesecinata prasanje e a so e naopaku?

no fala ti za zborot NADREALIZAM toa e toa

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 19:34

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 19:39
a i ti si vo pravoClap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 19:40
a i ako se sekavam imase eden film so svarcneger kade sto izleguva na povrsinata namesecinata bez oprema, neznam dali ke se setis kakvi mu bea ispaknati ocite OuchCryWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 19:43
da be ma mars vo pravo si
hahahahah
kje mu izlezea- no srekja sto zavrsi fimot hahahahahaha
inaku kje imaa smesen senator vo Los Angeles

a sega mi tekna
nemojte da mi protivrecite oti ova e moeto mesto f**king anakin's placeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 19:45

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 19:50
mozes da se obides i so takvi oci i so naocari za nivClapLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 19:55
aj jane nerasipuvaj
onoj ,od  koj  ja zemav slikata( negovoto portfolio), ima prekrasna devojka

a ti da zakacis vlez za tvoe portvolio da vidam
ako moze se razbira

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 19:55

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 20:01
slusaj jas sum malku zastaren kolku ida se trudam da bidam vo tek, ama eden den ko ke sednam t.e. najdam vreme ke uploadiram eden ton sliki na sajtov ike mozete da mi naogate maani do koga sakate. arno ama do togas sum seirdzija koj si gi cuva negativite vo kartonski kutiii pod spalna i postojano krka kritiki od zenata deka nema mesto vo plakari od oprema, stalaci sl.Big%20smileBig%20smileBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 20:08
hahahaha
abe jane
nemislev da gi vidam i da kritikuvam
nego da zemam po nekoja najubava i da si napravam vizija
moja i tvoja vo mojot i tvojot vtor pogled
hahahaha
pogresno si me razbral

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 20:11

Кон врв
dimo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 22:36
Jas malku pokasno se vkluciv vo sevo ova( pred nekoj den vidov deka Anakin pravi nekoi obrabotki) i mnogu se dobri i bas neobicni.

Anakin, pozdrav i prodolzi da  kreiras Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 22:38
fala dimo
nekogas mi treba podrska
oti ova nepocna bas nejdobro

kje go poglednam i potrfolio tvoe

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 22:39

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 07:48
Originally posted by anakin anakin напиша:

da se izduvam?
pa ne mi e toa namera
a tuka sepak se samo odrabotki od fotografii od foto.idividi.

eve vi LP koj kazuva deka ne seram ovde

Izrazot e malku preteran. Nutu upotrebiv, nitu pomisliv na takva kvalifikacija. Najlosiot izraz koj mi padna na um, a sepak ne go upotrebiv, e spam!

"Serijata" ja pocna na 2ri Januari, mislam deka 15-16 dena bea dovolni za da se izvlece zaklucok deka temava stana "Anakin's place".

eve vi podrska sto mi ja davat povekjeto clenovi
no samo na LP

Sekoja tvoja kreacija e remek-delo na lucidnost i duhovitost! Vakvi raboti nemam nikogas videno od Makedonija, a vo celiot moj zhivot mozam na prsti da gi izbrojam onie nesta sto se priblizhuvaat po svojata vrednost so ovie sto gi pravis ti. I najneverojatnoto mi e sto ne zastanuvas so ideite...gi redis edna po druga kako da gi imas na bezgranichna neprekinata lenta!

mislev da prekinam no na mnogute vasi clenovi e ova vistinski vtor pogled
na ne anakin's place

Moram da se slozam deka de-facto toa sto go pravis e vtor pogled, no ne vo smislata na inicijalnoto sozdavanje na temava. Smetav deka ne bi bilo korektno da brisam, ili da te prekinuvam. resenieto bese ocigledno... gi odvoiv kruskite od jabolkite i zivotot odi ponatamu.

nesakav moe mesto

da sakav da sum sam kje bev sam

Nikoj i ne veli deka treba da bides sam. Na ovoj podforum nema tolku mnogu postovi za ona sto ce go postiras da pomine nezabelezano. Patem, ako nisto drugo, onie sto ti ja izrazile poddrskata sigurno ce gi sledat obrabotkite koi ce gi objavis.

tolku li vi e mrsko da napravite svoja vizija

od proba nikoj neumrel nitu se osramotil

vi posakuvam vasiot VTOR PODLED II da vi uspee kako so zamislivte

Tuka vece bi te zamolil da zakocis.
Ti smetas deka ti imas vizija, a onie koi od start sozdavaat fotografija, koja treba da prenese nekakva poraka i emocija, da predizvika reakcija kaj gledacot ne e vizija?
Smetas deka vo tvojata rabota ima povece umetnost mozebi?

Za tvoja informacija, barem 50% od fotografite na foto.idividi se sosema solidni vo poznavanjeto na PS-ot, verojatno isto kolku i ti. Zgora na toa vladeat so tehnikite na fotografiranje, kontrola na svetloto, refleksijata i sposobni se tie poznavanja da gi upotrebat vo definiranjeto na kompozicijata.

Imase tuka diskusii, dali slikarstvoto e povredno kako umetnost od fotografijata. Kako zavrsi, zavrsi, no ovaa tvoja izjava odi kon uste pogolema degradacija na fotografijata kako umetnost.

Iskreno, za mene toa e neprifatlivo.

Razmisli uste ednas za svojot stav. Jas ne vidov nekoj tuka da nastapuva taka potcenuvacki kon tvoite trudovi, pa makar i da mislel deka toa sto ti go pravis ne e tolku vredno kako sozdavanjeto na edno delo. Imeno, praksa ni e, so odredeni isklucoci, da gi birame zborovite pri komunikacijata.

Pozdrav / Mire

Изменето од Mire - 19.Јануари.2007 во 07:54
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 89>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.