IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 70>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 12:09

ljubovta se desava bez nasa volja....

tuka nema nikakva logika...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 18:24
Originally posted by natalija natalija напиша:

Читајки ги коментарите доагам до заклучок дека „ние„ малку повозрасните во година жени, некако не им даваме прилика на помалите од нас во години мажи зашто идеме се умисла: ма не се дораснати, неиживеани, а и споро созреваат...
Нема врска секој со својот интелект и учење од животот...
Нема преседан на тоа..
Лично сум видела многу различни уки и карактери..Понекогаш ме воодушевувало само размислувањето на помали возрасти,  него на инерција тромава тоа па тоа кај повозрасни..
Едноставно ако се седне и анализира тука може само да биде надополнето и раскажано нечие животно искуство и поглед на нештата кои поминале, што не ги прави нималку повозрасни од било која индивидуа која е помала во години...

Така да тука треба и говори срцето и душата споено со разумот на расчинување на нештата, а не возраста..

може да биде и многу помал, а да размислува и расудува во работите и подобро од возрасна у години особа..

ClapClapClapClap     sekoja cest za komentartot

Изменето од zenmaster - 18.Јануари.2007 во 18:24
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 20:11
Originally posted by laze laze напиша:

Па вака кога ќе ни речат имам дечко од 8 одд,а јас сум 5 одд ние е малку смешно,а кога ке пораснеме ако речеме имам дечко 24 год на пример,а јас сум 21 не е смесно,туку дури и нормално

А кога тој ќе има 100, таа ќе има 97    Тогаш се скоро близнаци
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 20:17
поштувам до 10 год. да е постаро машкото... а обратно до 5 год. да е постара жената.. над тоа мене не ми е ок. секоја чест на исклучоци кои функционираат добро во таква врска кај шо едниот е бааги постарBig%20smile
Кон врв
sentinela Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sentinela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 21:00
do 5 godini
Кон врв
MisIca. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIca. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2007 во 13:02
Kao zena sum pomlada 9 godini od mojot maz.Ne znam kao bi se osekala pokraj pomlad maz , jes da ljubovta nema granici ne znae za precki ali mene ova ne mi stima
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 00:24
Pa maskoto od zenskoto najmnogu 6 do 7 godini moze da e postaro, osven ako zenskata nema skrieni nameri da mu go zeme nasledstvoto pobrzo pa da zeme nekoj starecLOL
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 08:57
Нели????

а кога нема да можеш ништо да и правиш на таа млада женичка????...беше прашањето???

Кон врв
MisIca. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIca. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 13:30
Originally posted by T-viki T-viki напиша:

11 години постар деЧко идеално за брак...........
или колку е убаво да имаШ млада жениЧка.....ххммммм
Se sl*gam so tebe, zs ja sum pomlada od mazot mi 9 godin.Zs e zdrel maz.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:29
Постар маж или постара жена, сеедно, имаат веќе оформен карактер и мислења за се' и тоа тешко се менува, додека маж/жена што е на блиска возраст до партнерот може да ги усогласи мислењата и да го прилагоди карактерот кон другиот... Секоја чест на исклучоците....

Изменето од Julija - 31.Јануари.2007 во 14:30
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:39

мх мх мх Big%20smile
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 19:53
kogo go interesira kolkava e razlikata ako si odgovaraat i se sakaat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 21:08
Originally posted by sensei sensei напиша:

мх мх мх Big%20smile

Мислам дека е поинтересно ако имаш млад маж
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 09:20

Originally posted by natalija natalija напиша:

Нели????

а кога нема да можеш ништо да и правиш на таа млада женичка????...беше прашањето???

хм....а,сега уште поинтересна тема а?Shocked

Не знам злато...Мене ми беше поставено такво прашање баш онака спонтано..Ме стави во мисли..Така да си го искажав и тука..Wink
Те замисли а??EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.