|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 89> |
Автор | ||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sakav
hahahahahah |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ova demek sonce vo tvoite oci i vetar vo tvojata kosa :)))))))))
sepak ubava ideja , samo kolku da ima zabeleska, agolot na odrazot na zemjata vo stakloto na gornoto staklo moze da naopaku... nejse sepak e nadrealizam |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zdravo jane
tocno deka e nadrealizam kako i site moi fotografii problem e a koga se lezi na plaza na Mesecinata prasanje e a so e naopaku? no fala ti za zborot NADREALIZAM toa e toa Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 19:34 |
||||
|
||||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a i ti si vo pravo
|
||||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a i ako se sekavam imase eden film so svarcneger kade sto izleguva na povrsinata namesecinata bez oprema, neznam dali ke se setis kakvi mu bea ispaknati ocite
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da be ma mars vo pravo si
hahahahah kje mu izlezea- no srekja sto zavrsi fimot hahahahahaha inaku kje imaa smesen senator vo Los Angeles a sega mi tekna nemojte da mi protivrecite oti ova e moeto mesto f**king anakin's place Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 19:45 |
||||
|
||||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mozes da se obides i so takvi oci i so naocari za niv
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aj jane nerasipuvaj
onoj ,od koj ja zemav slikata( negovoto portfolio), ima prekrasna devojka a ti da zakacis vlez za tvoe portvolio da vidam ako moze se razbira Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 19:55 |
||||
|
||||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
slusaj jas sum malku zastaren kolku ida se trudam da bidam vo tek, ama eden den ko ke sednam t.e. najdam vreme ke uploadiram eden ton sliki na sajtov ike mozete da mi naogate maani do koga sakate. arno ama do togas sum seirdzija koj si gi cuva negativite vo kartonski kutiii pod spalna i postojano krka kritiki od zenata deka nema mesto vo plakari od oprema, stalaci sl.
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
hahahaha
abe jane nemislev da gi vidam i da kritikuvam nego da zemam po nekoja najubava i da si napravam vizija moja i tvoja vo mojot i tvojot vtor pogled hahahaha pogresno si me razbral Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 20:11 |
||||
|
||||
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas malku pokasno se vkluciv vo sevo ova( pred nekoj den vidov deka
Anakin pravi nekoi obrabotki) i mnogu se dobri i bas neobicni.
Anakin, pozdrav i prodolzi da kreiras |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
fala dimo
nekogas mi treba podrska oti ova nepocna bas nejdobro kje go poglednam i potrfolio tvoe Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 22:39 |
||||
|
||||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Izrazot e malku preteran. Nutu upotrebiv, nitu pomisliv na takva kvalifikacija. Najlosiot izraz koj mi padna na um, a sepak ne go upotrebiv, e spam! "Serijata" ja pocna na 2ri Januari, mislam deka 15-16 dena bea dovolni za da se izvlece zaklucok deka temava stana "Anakin's place".
Moram da se slozam deka de-facto toa sto go pravis e vtor pogled, no ne vo smislata na inicijalnoto sozdavanje na temava. Smetav deka ne bi bilo korektno da brisam, ili da te prekinuvam. resenieto bese ocigledno... gi odvoiv kruskite od jabolkite i zivotot odi ponatamu.
Nikoj i ne veli deka treba da bides sam. Na ovoj podforum nema tolku mnogu postovi za ona sto ce go postiras da pomine nezabelezano. Patem, ako nisto drugo, onie sto ti ja izrazile poddrskata sigurno ce gi sledat obrabotkite koi ce gi objavis.
Tuka vece bi te zamolil da zakocis. Ti smetas deka ti imas vizija, a onie koi od start sozdavaat fotografija, koja treba da prenese nekakva poraka i emocija, da predizvika reakcija kaj gledacot ne e vizija? Smetas deka vo tvojata rabota ima povece umetnost mozebi? Za tvoja informacija, barem 50% od fotografite na foto.idividi se sosema solidni vo poznavanjeto na PS-ot, verojatno isto kolku i ti. Zgora na toa vladeat so tehnikite na fotografiranje, kontrola na svetloto, refleksijata i sposobni se tie poznavanja da gi upotrebat vo definiranjeto na kompozicijata. Imase tuka diskusii, dali slikarstvoto e povredno kako umetnost od fotografijata. Kako zavrsi, zavrsi, no ovaa tvoja izjava odi kon uste pogolema degradacija na fotografijata kako umetnost. Iskreno, za mene toa e neprifatlivo. Razmisli uste ednas za svojot stav. Jas ne vidov nekoj tuka da nastapuva taka potcenuvacki kon tvoite trudovi, pa makar i da mislel deka toa sto ti go pravis ne e tolku vredno kako sozdavanjeto na edno delo. Imeno, praksa ni e, so odredeni isklucoci, da gi birame zborovite pri komunikacijata. Pozdrav / Mire Изменето од Mire - 19.Јануари.2007 во 07:54 |
||||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |