![]() |
|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не сваќам како може да незнае што ќе му биде истетовирано??
![]() ![]() Може има и кај нес ласерски мислам ремедика али побарај у златна книга
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Има ласерско вадење во Скопје на повеке места само зависи каде сакаш да ја вадиш. |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Ама сепак ако ја ставаш нема да ја вадиш
![]() ![]() ![]() ![]() Мислам дека и нова ќе си ставиш...
![]() ![]() ![]() ![]() тоа е зараза цудна ствар
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Дека е заразно тоа е факт,не заџабе бојата влегува под кожа а кога нешто ке влезе под кожа просто станува твој вечен спомен
![]() |
||
![]() |
||
|
Да али тоа го тврдат само тетовирани
![]() Јас па темава ја отворив да читнам како луѓево мислат околу тетоважите али ....
![]() ![]() ![]() У секој слујај неможеш да знаеш ако не имаш
![]() ![]() Јас имам нова идеја за таттоо...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
mila ja imam tolku idei sto nemam mesto kaj da gi staam site tie tattoo....
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Ехх а јас па имам нова идеја за др таттоо на другата плешка али се мислам прво пирс да си ставам, па затоа малце пак ке почекам
![]() Заразаааа потврденооо
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
После едно тетовирање си заразен а и плус секогаш си наоѓаш нови мотиви нови значенјиа.... Аууу заразаааа![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ова го имам
![]() ![]() а ова останува за на другата плешка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() или ѕвездии....
![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
:)
![]() |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
Seksi Dobra tetovaza
![]() |
||
![]() |
||
|
Или или али мора да е таттоо
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Фалааааа имаше и добар мајстор
![]() ![]() ![]() ![]() Ништо не е случајност....
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Ако не и најдобар а ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zoran5 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
jao srcka ama si dobra
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |