IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 29>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 03:35
Ne znam! Sum zamislil takva situacija i seuste ne znam!!! Psihicki ne se spremam   , no   ke mi bide temno pred oci  toa sigurno. A  ako mene me fatat  by police  togas znam deka  narednite 7-9  godini nema bas  mi bidat  slobodni.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 08:11
Originally posted by максимус максимус напиша:

da vidam kako ke regirate jas ke mu cestitam zosto e podobar od mene posle ke go skrsam da ne faka kaj sto ne ostavil,

a jas ke im se pridruzam vo krevet i yadovolstvoto ke bide obostrano Big%20smileBig%20smile LOL
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 15:13
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by максимус максимус напиша:

da vidam kako ke regirate jas ke mu cestitam zosto e podobar od mene posle ke go skrsam da ne faka kaj sto ne ostavil,

a jas ke im se pridruzam vo krevet i yadovolstvoto ke bide obostrano Big%20smileBig%20smile LOL

aj daj go brojot od  tvojot  partner
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 19:06
ova e vistinska slucka:
eden bracen par imaat prodavnica.
tie ponekogas rabotat tamu ama imaat i prodavacki sto rabotat kaj niv.
i sega eden den, gazdata(soprugot), vlegol vo toaletot i se ebel so prodavackata.
sosema slucajno, zena mu dosla vo prodavnicata, vlegla vo toaletot i koga videla......na delo gi fatila.
vo toj moment na tipkata sto se ebela i se stegnal muskulot i se zaglavil k*rot.
nikako ne mozele da mu go izvadat i morale da viknat brza pomos i tie mnogu tesko go izvadile.
i normalno za dva dena cel grad znaese za se sto se slucilo

sto ke napravite vakvo nesto da vi se sluci?
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 19:10
Originally posted by angelina angelina напиша:

ova e vistinska slucka:
eden bracen par imaat prodavnica.
tie ponekogas rabotat tamu ama imaat i prodavacki sto rabotat kaj niv.
i sega eden den, gazdata(soprugot), vlegol vo toaletot i se ebel so prodavackata.
sosema slucajno, zena mu dosla vo prodavnicata, vlegla vo toaletot i koga videla......na delo gi fatila.
vo toj moment na tipkata sto se ebela i se stegnal muskulot i se zaglavil k*rot.
nikako ne mozele da mu go izvadat i morale da viknat brza pomos i tie mnogu tesko go izvadile.
i normalno za dva dena cel grad znaese za se sto se slucilo

sto ke napravite vakvo nesto da vi se sluci?
ke ja zakluam vratata LOL
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 19:29
a ako nemas kluc??

ili primer ako si zaklucil, a zena ti tropa?
pak ke se zaglavi
Кон врв
severina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2006
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај severina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 19:31
ke im se pridruzam Big%20smile
Кон врв
MisIca. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIca. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 19:35
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ако многу ја сакам, првите зборови ќе бидат: убаво ви е?? Вторите зборови ќе бидат: имајте долг и убав живот, и третите зборови ќе бидат: останете си така не се мачете даме испраќате... И после тоа ќе идам едно недела дена у кафана да го пуштам срцето да се изнаплаче онака, зашо таму е најидеално и најдобро се лечи љубовна депресија, може да потрае и месец дена иначе а не само една недела, а после тоа едно година две, ќе се реметам со многу девојки, и никако нема да имам сериозна врска подолг период (иако во животот само еднаш во животот сум имал долга врска која ми траеше 5 месеци)... Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Clapza ovaa iskrenost
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 20:23
nema poglupavo cuvstvo od toa.......
a sekoj razlicno reagira.......
Кон врв
asteri Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2006
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај asteri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 22:45
Originally posted by severina severina напиша:

Moja istomislenickaClapClapClap
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
Кон врв
MisIca. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIca. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 23:00
Originally posted by asteri asteri напиша:

Originally posted by severina severina напиша:

Moja istomislenickaClapClapClap
Da vidam ne veruvam vo ovaa vasa izjavaConfused
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 23:21
pa nazad nema ...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 00:18
Не знам како би изреагирала кога би го затекнала партнерот со друга, ама едно е сигурно,а тоа е.... втора шанса НЕМА.
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 01:55
ke gi upucam i dvajcata iako ne lici toa na mene.LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,486 секунди.