|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика | страница <1 798799800801802 915> |
Автор | |
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ZDRAVJE WORHOL, NE SE RAZOCARUVAJ...HEHEHE...
I MENE PARATA NE MI SE PADNA....AMA DOBIV NA KOCKATA:)))))))))))
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NETEEEEEEEE..............I NIE TEWBE TE SAKAME.....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
|^-_-^|
Сениор Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo Fati šalje poruku:
- Što je to u tvojim venama što me tjera tuđim ženama? A Fata odgovori: - Isto što i u tvojim mudima što me tjera tuđim ljudima. |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar e vicov
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sex dijeta za muškarce
SKIDANJE NJENE ODJEĆE s njenom dozvolom - 12 kalorija bez njene dozvole - 2187 kalorija SKIDANJE HALTERA objema rukama - 8 kalorija jednom rukom - 12 kalorija zubima - 485 kalorija STAVLJANJE PREZERVATIVA s erekcijom - 6 kalorija bez erekcije - 1315 kalorija POZICIJE misionarska - 12 kalorija 69 ležeća - 78 kalorija 69 stojeća - 812 kalorija pseća - 326 kalorija talijanski luster - 2912 kalorija ORGAZAM pravi - 112 kalorija lažni - 1315 kalorija POSLIJE ORGAZMA tra-la-la u krevetu - 18 kalorija naglo ustajanje iz kreveta - 36 kalorija objašnjavanje zašto si naglo ustao iz kreveta - 816 kalorija DRUGA EREKCIJA (AKO JU IMATE) 20-29 godina - 36 kalorija 30-39 godina - 80 kalorija 40-49 godina - 124 kalorije 50-59 godina - 1972 kalorije 60-69 godina - 7916 kalorija preko 70 godina - nedovoljno ispitanika OBLAČENJE NAKON SEKSA polagano - 32 kalorije u žurbi - 98 kalorija njen otac kuca na vrata - 4218 kalorija tvoja žena kuca na vrata - 16.521 kalorija |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE SUM...
SEGA IDAM...
DO KAJ SME
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nema nikoj
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natushot bil tuka.. Pozdravceeeeeee |
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes ckembe sorbata ic ne mi se dopadna
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shkembe..corba...au..mi se slosi vekje |
|
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav do Nate i do Lili
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Irence,tuka si..
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otišla baka u Zagreb na liječenje. Ulazi u ordinaciju i već se s vrata žali: 'Oh, doktore, glava me boli, tlak mi je visok, leđa me bole, ne znam više što da radim?!' Doktor joj prilazi i odgovara: 'Bako, vama treba njega.' A baka se nasmiješi: 'Njega? Njega sinko baka nije vidjela otkako je djed umro!'
|
|
s.r. Dzaki |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има некој буден?
И ПРИСУТЕН....???????? |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Внеси реплика | страница <1 798799800801802 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |