IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 89>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 13:14
Star

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:34
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 13:58
Bobi mislam deka tvojot krop e pretesen
se gubi pretstavata za golmeinata na zgradata i na odnosot so nivnata golemina ili malenkost :)

Tocno e deka treba krop no ne tolku mnogu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 16:16
Star

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:35
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 16:19
:)
good one
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 16:21
samo tolku?
cekav deka kje me sotres od kritiki

Кон врв
ancevski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Јуни.2006
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ancevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 16:45
Originally posted by *deemee* *deemee* напиша:

Originally posted by ancevski ancevski напиша:

Vtor pogled na fotkata na Dimi. Kako sto gledate napraviv samo malku estetski korekcii i gi srediv preeskponiranite delovi.

Pozdrav,
Dragan

Dragan treba da gi procitas komentarite sto gi ostava avtorot :)
konkretno za ovaa fotografija trebase da gi procitas opisot i prviot komentar na slikata koi objasnuvaat mnogu raboti.
Fotografijata e mnogu obrabotuvana vo odnos na originalot, za da se dobie efektot sto go ima

pozdrav i fala vo sekoj slucaj

Dobro Dimi, ama zatoa ova se vika vtor pogled. Mene taka povekje mi se dopagja, pa zatoa ja pustiv tuka.

Pozdrav,
Dragan
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 16:48
anakin, ti ne samo sto odlichno go poznavas PS, tuku imas navistina umetnichka dusha! Kaj ti tekna ova?! GENIJALNO!

Ti treba da rabotis vo nekoj makedonski ilustriran magazin. Talenti kako tebe navistina se retkost.

A sega malu za ovie postovi...pod temata VTOR POGLED nie davame svoi razmisluvanja okolu objavenite fotografii vo RAMKITE na avtorovata ideja. Ne sakame da kreirame kompletno drugi dela sto kako takvi bi bile ottugjeni od originalnata zamisla ili momentot sto go dolovil avtorot. Zatoa obichno diskutirame okolu ekspozicijata, kolor korekcijata, kropiranjeto, kontrastot i slichno. Mislam deka razbiras...

Ova tvoe delo, sto navistina mi go odzema zdivot so svojata kreativnost i lucidnost, izleguva od ramkite na ovaa tema. Zatoa, ke bidam malu nastojchiv, pa uste ednas bi te pokanil da se zachlenis na foto-sajtot kade sto ke mozes bez nikakvi ogranichuvanja da ne iznenaduvas so tvoite idei i kreacii.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 19:45
ma dajte

ova e forum

pa nemora da e sovrsen

pokazavte dobra volja sto ne gi zbrisavte moite " fotografii"

a sto fali tuka vo vtoriot pogled na avtorite koi sekako go pocituvam
da se pojavi vtor pogled malku drugacii
od drugo lice sto ne se zamara so blendi , svetlini, pravila na fotografiranje
i sto znam sto uste ( pojma nemam sto e fotoaparat i ne me interesira)
no znam sto e platno i uljeni boi
sto e kreiranje na svoj svet drugacii od toa sto moze da se slika

ne me brkajte od tuka

mislam deka so toa kje izgubi ova strana

znam deka nemozam da ve ubedam

sepak ste fotografi

Изменето од anakin - 15.Јануари.2007 во 19:46

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 01:38
neli sum vo pravo ili ne?
sega neznam

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 02:15

Кон врв
pinholephoto Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 13.Октомври.2005
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pinholephoto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 02:09
CESTITKI za anakin!!!!

Me odusevuva so svojata kreativnost!

RESPECT!

www.chkrap.blogspot.com
www.chkrap.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 02:48
sega eden angel

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 03:03

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 03:01
Star

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:35

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 04:24
TI NE SI NORMALEN !!!

Slushaj, sto nema fajde od ubeduvanje da se zachlenish na foto-sajtot nema...

...tuku otvori nova tema i narechija, na primer, "anakin prezentira". Prenesi gi dosegasnive tvoi tvorbi tamu i razmavtaj se kolku sto ti dusa saka so novi kreacii. Eve, jas ti dozvoluvam da gi koristis moite fotografii ako smetas deka ke te inspiriraat za nesto. Samo da ne izleze deka si pravis seir ili kjejf so chlenovive, davaj objasnuvanje vo nekolku zborovi kako odel procesot na kreiranje na delata vo PS (ili bilo koj drug program sto go koristis).

Kako ti se dopagja ovaa ideja? Fer?

Silata neka e so tebe!
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 10:15
Анакин, Зоки е во право
отвори нова тема и префрли ги твоите креации таму, ако нешто не ти оди со префрлањето кажи јас ќе досредам
Патем, еве ти линк до моето портфолио, па ако сакаш да преработуваш нешто. бујрум
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=1106
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 89>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.