![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 742743744745746 915> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
na plostad
![]() dok englezi uce na Kembridzu , mi ucimo na svojim greskama
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
TETO CARICA MOZE DA BIDES SAMO TI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
....Kuti Lili....denes sum presreken...mi padna kamen od srce...svativ deka ne sum najglup na forumov.....
![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
КАКО ЗА КОГО ЛИЛИ... ЗА МЕНЕ ТУКА И СЕГА ЦАРИЦА МИ Е ВАЛЕРИЈА II ВЕЛИКА... ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ne si glup Kasper , ama kochi malku...
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
A BE JAS ZBORAM ZA MENE, TI MISLI SI STO SAKAS.....
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
ne mozam da ve pratam...se naopacki se svrti...iskaca deka sum na prv post...i nanazad ide...kazete sto pogresiv..kako da se vratam na normala?
|
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
....od levata strana gore,imas teto prozorce na koe pisuva......."prvo najnovite poraki"....promeni vo ..."prvo najstarite poraki"...
![]() Изменето од kasper - 12.Јануари.2007 во 14:42 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Teta i nema sto da se prati
![]() ![]() ![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
teta -carica..definitivno!!!! i za mene ...dlabok naklon..:))
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
promeniv....ne ide...ke se isklucam...pa jovo na novo..da vida..pozdrav do togas
![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
....epa,jas ne priznavam monarhii....teta za mene si e samo teta sto najveke si ja sakam i pocituvam....ela teto da te gusnam..
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
||
Mary, poleka, moze da bide rizicen naklonot
![]() |
|||
Finis coronat opus
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 742743744745746 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |