IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 740741742743744 915>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:21
....abe Djaki so sea mesas nacionalnosti.....tebe g'zot ti e tesen pa na k*rov mani mu naogas......idejata ti e kosmar....poglupo nesto odamna ne sum citnal......aj umri muski....AngryAngry
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:22
do marijana: e pa edniot ke se nashali malku (sto e vo red) drugite go zloupotrebuvaat toa...
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:22
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

e pa ozbilno, jebi ga...
sekoj den gledate kako da me zakacite ...
nema smisla , i jas imam dusha
....samo si ja zaboravas dusata doma na klavir koga iskacas.....Confused
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:22

e pa ozbilno, jebi ga...
sekoj den gledate kako da me zakacite ...
nema smisla , i jas imam dusha
aj ne cvikaj sega.....a nekoj ti pise kontra, odma se povikuvas na "ramkoven dogovor".....
ne bese nisto na nacionalna osnova......
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:23
Djaki......najozbilno velam...
CITIRANJETO MI SOZDAVA KONFUZIJA
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:23
Originally posted by kasper kasper напиша:

....abe Djaki so sea mesas nacionalnosti.....tebe g'zot ti e tesen pa na k*rov mani mu naogas......idejata ti e kosmar....poglupo nesto odamna ne sum citnal......aj umri muski....AngryAngry

LOLLOLLOLLOLLOL
ti si nenormalen, a be kolku godini imas ?
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:24
znam Vall, ozbilno, istiot tekst go citame po sto pati ...
daj da se organizirame ...
s.r. Dzaki

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:24
a ako vekje ima natprevar ne moze da bides ti sam, priznavame samo procentualna zastapenost.....LOLLOLLOL
jebi ga, da ne ni ja ponistis posle pobedata......LOLLOLLOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:25
Vall kolku godini ima kaspercevo?
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:25

Originally posted by kasper kasper напиша:

LOLLOLLOLLOLLOL
ti si nenormalen, a be kolku godini imas ?
.....tlieset i ena.....e so???so so godinite?????....mislis deka nemozam da te istruskam......na koleno.....he-he......ama ako go promasis kolenoto,tesko tebe!!!!.....LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:26
pa ne si mlad , ama sigurno si porasnal v selo ili vo nekoja marginalizirana naselba
s.r. Dzaki

Кон врв
acika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 1600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:26
Drustvo sto se ovie ,,pizdarii,,tuka ?Big%20smile
Se izvinuvam na recnikot, ama moram taka.....
Finis coronat opus
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:27
Djaki,jas zboram mene sto mi odi na nervi..ama VIE OBOZAVATE CITATI...TAKA DA...NE MOZAM DA VE TERAM SO SILA...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 14:27
Pizdarii,,
I TOA OD NEVIDEN KALIBAR,,,ACIKA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 740741742743744 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,309 секунди.