![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 735736737738739 915> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ШЛАПКА ДА НЕ БЕШЕ ?
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Cuco,kako gi naredi...selcata...od kaj gi znaes...ti..???
Orizari,Dupeni,Drmeni...ej..C
![]() ![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
teticko, od leksikon preminavme na recnici........
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
aj da ja zapeeme zaedno:
♪ ♪
Ne silazi sa chardaka
i ne pitaj gdje sam bio zashto su mi ochi plachne zbog chega sam suze lio Stajao sam kraj mezara Ne klepechi nanulama |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
sto e nagradata za toj sto kje pogodi??? da kazuvam ili ne?????
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Please translate!
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Djaki,, Aman kaj sega ovaa pesna... |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ТЕТООО НАЈЈАКО Е КОГА ЖЕНСКА ДУПИ... ![]() ![]() НА ЗДРАВО ДУПКИ ПРАВИ... А ЗА СЕРИОЗЕН ТЕТО .... СЕРИОЗЕН СУМ ИСТО КО КРАВА КОГА МОЧА.... Изменето од PITU GULI - 12.Јануари.2007 во 13:57 |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
dijalekti teto...mi koga se fativme za kotleto..terame dalje:))
![]() ![]() cucino...mnogu ubavi sela..shala na strana..setana sum malku po tie selata za 100 meraci:) Изменето од marijana - 12.Јануари.2007 во 13:58 |
||
![]() |
||
|
ako zensko javne masko i ja prezeme celata kontrola, toa e veke dupenje
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Go izdupivme...Kolega...POMOGNI M
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
|
ШО ДА МУ ПОМОЖАМ... ДА НЕ САКАТЕ ПА СЕГА МЕНЕ ДА МЕ ДУПИТЕ А ???? ![]() ![]() Изменето од PITU GULI - 12.Јануари.2007 во 13:59 |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 735736737738739 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |