![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 732733734735736 915> |
Автор | |||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
SEga zboram na telefon
![]() |
|||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
VLECKA, NE NE CEPKAJ TUKA....SLABO STOIME......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||
Lilija, pa znaes sto znaci zborot inteligenicija ?
Val, mnogu dolgo zboris na telefon... koga ke svrsis ke ne druzis pak?
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
||||
Седни малце Лили, одмори ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
POJMA NEMAM GJAKI...MOZE I ZNAM, AMA NE ZNAM DALI KJE ZNAM DA GO KAZAM NA MAKEDONSKI....
![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||||
Tesko svrsuvam Djaki
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
||||
Не знаев дека Вал свршува на телефон
|||||
![]() |
|||||
||||
E ARNO VELIS, JAS KOA SUM ZASTANALA.......I SAKAS INTELEGENTNI SPOSOBNOSTI...E PA NEMA......
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Na hot line,Vleckaa
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||
aaaaa...tebe covek telefon da ne ti dade vo raka
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
СООДВЕТСТВЕНО на ситуацијата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() Kako psiholog si..
Me otkri...
Sakam da lafam na telefon po celi denovi
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||
ili potocno lesno svrsuvas ama po podolgo vreme
![]() |
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
||||
MORAM DA KORESPONDIRAM, OVA DE SOODVETSTVUVAM....
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 732733734735736 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |