![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 728729730731732 915> |
Автор | ||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
djakondo mene ne mi dolikuva da se soglasuvam so tebe sekogash..
btw zasto koga si podobro znaes literaturen makedosnki od mnogu makednoci ne prashuvash nas..
.
aj vidi na recnik i ne tuku masiraj!
nesto vo tvoj stil "eh da bea site albanci kako tebe"...
![]() |
||||
![]() |
||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|||
aha...tebe ova zenite okolu pladne....kako lek ti idat a?
![]() ![]() ![]() |
||||
A creative mind will always survive bad advice
|
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Teta...pozdravce
![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
korespondira =vodi prepiska, se dopisuva, pismeno kontaktira.....odgovara eden na drug, dolikuva, prilega, soodvetstvuva.... Изменето од Lilija7 - 12.Јануари.2007 во 12:51 |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
tetooooo...kaj si ti?
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
E, MI TEKNA: SOODVETSTVUVA
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Da,Cuco...
Ne masira...kako sto saka,Djaki,,
PRAV MASER..
A ZNAE SUPER MAKEDONSKI..da ne zboram za gramati
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
i??? sega kje mi stavis petka????????????
![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
A creative mind will always survive bad advice
|
||||
![]() |
||||
|||
Teta koga kafence...
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
NEKA TE OCENAT DRUGITE ... JAS SUM MALKU STROG VO OCENUVANJETO
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
Djaki, moze ne mozes da mi pises petka poradi bolkata od sedmo oddelenie...!?!?
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
ДОПИШУВА ЏАКИ... А ВО ОДРДЕН СЛУШАЈ СООДВЕТСТВУВА... |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
|||
"kje te podnesam"............
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 728729730731732 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |