![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 723724725726727 915> |
Автор | |||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aman so vakvi vesti i informacii
![]() ![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ОТИ ВАЛ??? ПА МОРА ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ЏАКИ ДА СЕ ИСПРОВОЦИРА.. ![]() ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Djaki....ne e rasplozen za nastani od politickata sfera.....drugo nego mu fali
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
||
nema tuka politika vall...se e vistina
![]() |
|||
Finis coronat opus
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ЏАКИИИИИ
|
|||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
Mi fali edna kockicka od mozaikot
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
NE VIKAJ KOLEGA.... DO SKOPJE TE SLUSAM |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
А АКО НЕ ВЕРУВА НЕКА ПРОЧИТА ВО ФОКУС...
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
||
Pitu, mozebi sega Dzaki se ekipira |
|||
Finis coronat opus
|
|||
![]() |
|||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
||
Koja kockica ti fali? |
|||
![]() |
|||
||
Mi fali znakce...edna...samo edna... Drugite gi imam |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Bog da ne cuva od komandantite na Tachi
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
KO I SVAKA DRUGA ZENA I MOJA JE LJUBOMORNA ZA SVADJU JE UVEK ORNA UVEK VODIM BITKU LJUTU TUDJU DLAKU NA KAPUTU |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
||
Mnogu si tainstvena ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 723724725726727 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |