|
6x6 cm Film |
Внеси реплика |
Автор | |
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јануари.2007 во 16:48 |
ne ke da e rollei :)) dobro bi mi doslo
Yashica e.. zapusten e malce.... ne e moj Изменето од moz pos - 11.Јануари.2007 во 16:52 |
|
garfild
Нов член Регистриран: 20.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deemee, garant ima rollei :)
|
|
портфолио на идивиди:
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=4037 |
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto TLR aparat imas??
|
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da znam
za pazarce, bunjakovec, kodak vo beverli....znam deka nemaat i zatoa se obrativ ovde.... Blagodaram na pomosta... sega ostanuva na mene da si isplaniram, sto, koga i kako... Blagodaram za telefonite :) sega kje se snajdam |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pobaraj me i imas 2 filma 120 od mene b/w
pozdrav jane |
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo kodak vo beverli nema nisto od 120-kite dosol nekoj stranec pred nova godina i gi kupil site 12 filmovi :(
a na bunjakovec odamna ne nosat bideki ne im se prodaval
moz pos kazi sto TLR imas?
|
|
Rade Lukovic
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Ce ti gi dadam telefonite pa ti brkaj rabota.Inaku ne e loso da pomines i vo kodak vo beverli a ima edena tezga na pazar bunjakovec kaj sto mozes da najdes nesto crno belo ama ne sum siguren bidejci odamna nemam tamu pominato.Inaku vo foto transakta imas i hemija za b/w i za film i za hartija dokolku sakas sam da pravis.dokolku ne se snajdes javi mi se na mobilen ce ti najdam nesto.
fototransakta tel.2462-859
mobiart 3171815
moj.mob.070858735
Pozdrav,
Rade lukovic
|
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej super :))
... Ako moze uste da mi pojasnite kade e vo Skopjanka (mapa/adresa) "Fototransakta" i da ne lutam niz avtokomanda "foto mobiart" ... Blagodaram na site... Mislam deka kje vredi da se proba twin refleks so crno bel film... P.S. za pocetok samo proba dali funkcionira i kako... a potoa ako se e OK, mozebi i nekoi li4ni proektcinja P.P.S. Ne e problemot kakov film sakam... tuku kakov ima :)), mislev deka poverojatno e kolor, ali ova so crno bel duri i me izraduva zasto ne mi bese tolku vozmozno Изменето од moz pos - 10.Јануари.2007 во 20:29 |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo, kako sto ti kaza rade kade se mozes da gi najdes filmovite sto ti trebaat. obidi se i vo minilab kaj pasosko kaj beko. moze imaat nekoj zaostanat.
pozdrav, jane |
|
Rade Lukovic
Нов член Регистриран: 01.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Prvo ne kazuvas kakov film saka scrnobel, kolor,slajd.
Crnobel film mozes da najdes vo Fototransakta locirana vo trgovskiot
Skopjenka a za slajd ili kolor negativ tesko mozes tuka da najdes.
Za pravenje fotografii na masini edinstveno mozes da napravis vo
foto mobiart vo avtokomanda edinstveno toj ima maska 6x6.
Isto taka racno od 6x6 mozes da napravis kaj Branko-Tetenal toj raboti
racno dosta dobro.Cenata na b/w e nekade okolu 500 den, isto i na slajdot."Inaku deckive od strana mozat da ti pratat edno poklonce od 5 filma nema mnogu da se potrosat"
Pozdrav,
Rade Lukovic
|
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e sustinata samo film da nabavam.... treba i da izvadam fotografii od nego...
Blaze si vi...Se ima na strana :) Изменето од moz pos - 05.Јануари.2007 во 23:12 |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi ima i kaj mene vo Kanada, no ne mislam deka bi bilo ekonomski isplatlivo da ti gi prakam od tuka.
|
|
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima vo Germanija. Samo, kako sto veke ednas rekov, ne mi se pravi bas keif da razgovaram so fantomi. Pisi mi privatno i pretstavi se, pa ke vidime.... sto mozeme da napravime.
|
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade mozam da najdam 6x6 cm Film za twin reflex?.....
ako nekoj znae i kolku kosta ..... i sakako kaj mozam da izvadam fotografii... Ako moze nekoj da pomogne kje bidam blagodaren... glejte da bide u makedonija zasto mi istece pasosot, a sakam da vidam kako kje izgledaat novite...ako nema u mak togas pisete kade ima ,ama pokonkretno... |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |