![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 915> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GLUPA,DOSEGA NIKOJ NE ME NAREKOL SO OVOJ GLUPAV EPITET
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sekoe dobro za tie sto zaminuvaat...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
DJAKONDO KE TI SE NALUTAM ZA OVA"GLUPA"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
MORE DJAKI SUPE , SUPE...DAJ SMENI NESTO"CHKEMBE CHORBA"...NAPR
![]() |
|
![]() |
|
ZA MENE MILKA GOLEMA SO LESNICI..NE SAKAM NIKAKVI TANJIRI.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Pitu kolega ne zaminuvam, no imam rabota i ne mozam da ve sledam celo vreme... se nadevam utre.
Val tvoja e 1000 kata... za tebe treba nagrada ubavo toblerone i cisterna Coca Cola ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ПРИЈАТНО ПОПЛАДНЕ И ОСТАНЕТЕ СО ДОБАР УМ И СЕ ЧИТАМЕ УТРЕ ОД САБАЈЛЕ
|
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pa ne te narekov glupa Vall, ne bidi takva pa i ti...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irence....fala za NAGRADATA ETE KOJ ME P
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
VEKJE SUM LJUTA.....DJAKI...NE ME CEPKAJ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NE BIDI GLUPA....LOSO ZVUCI
|
|
|
|
![]() |
|
CAO DIME..AJ UTRE POVEKE DA NE DRUZISH OK?
|
|
![]() |
|
vVall jas samo edno ke ti kazham, ako se nalutish so mene ke treba da odgovarash za ubistvo so umisla, pa sega ti kako sakash...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |