![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 473> |
Автор | ||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
супер сум душичке |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
одлично
![]() |
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
|
eeej falish i ti kaj si sega...
![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
Ne ni se pogodi zimava..... jas sum ,,tesko pokretna,, koga e studeno....ama so prvite ubavi denovi...imame jas i ti muabeti i muabeti
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Флипсииии ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Плавуша и ти мене многу ми недостигаш... Мислев сега за време на распустов повеќе ќе се сретнаувам ама ништо ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
Lele Flipsi nemas poim kolku mnogu mi nedostigas vecerva
![]() ![]() ![]() A inaku mi nedostigaat i Mona Liza, Kalina uste odma mi nedostiga so Big Kiss, Emus, Snegulka, Plavusa, Emilija_90 nesto ja snema, Ghost, Delfin i site drugi ![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
jas sum tuka dusicke!
![]() ![]() mnogu mi nedostiga flipsi - odamna ne sum videna so nego. kalina, emus, big_kiss, mona liza, emilija_90, snegulka, ivancic... lele lele... ne mozam da ve donapisam kolku ste!
guski za site!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
plavusa, babyblue, Kalina, Snegulka, Big Kiss, emilija_90, Emus ve sakam mnogu i mnogu mi nedostigate osobeno poslenive nekolku dena
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
i jas mnogu te sakam srcus. dojsi da te gusnam!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
i vie mene mi falevte, ama sega dojdov
![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |