![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 679680681682683 915> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
dobro najdov........Sto ima novo tuka?
Pastiras vicevi, Pitu..........?
hehehe.......
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Dobredojde trucker...
kAKO SI?
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
dobro e Val.........se raboti aktivno i povremeno ke napisam nesto tuka i taka............................................
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ДА БЕ... МЕНЕ МЕ РАСПОЛОЖИЈА... ПА САКАВ ДА ГИ СПОДЕЛАМ СО ПРИЈАТЕЛИ... ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Odverme navreme dobivam inspiracija za stihovi,kolega..me ponesuva seta ovaa situacija i atmosfera
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
МЕНЕ ПАК МИ ИДЕ ЕДНА ПЕСНА... |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
VAL USTE SI TUKA...DENES PAK NEMA PAUZA?.
![]() |
||
![]() |
||
|
АЈДЕ ШТО СИ БЕВМЕ ГОЛЕМОТО ДРУШТВО,
ГОЛЕМОТО ДРУШТВО СИТЕ ДОМАКИНИ... КОЈ ВО ВОЈСКА ОЈДЕ ,КОЈ ВО ЗАТВОР ПОЈДЕ, КОЈ ГРАНИЦА ФАТИ ДОМА НЕ СЕ ВРАТИ... ..................... АЈ ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ СОБЕРЕМЕ, НА УСОВА ЧЕШМА ВИНО ДА ПИЕМЕ... ВИНО ДА ПИЕМЕ ,ЈАГНЕ ДА ПЕЧЕМЕ, ЈАГНЕ ДА ПЕЧЕМЕ, ПУТКИ ДА ***** ................ Изменето од PITU GULI - 11.Јануари.2007 во 10:10 |
||
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
E OVA TI SE VIKA DETALNO OPISHUVNJE NA RABOTNIOT DEN
![]() DOBAR DEN TRUKER:)
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Cucicko...sega ke odam..zaglaviv so nekoi papiri
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
SE SEKIRAV PAK DA NE VE REDAT VO STROJ ZA POZDRAV..:))
![]() |
||
![]() |
||
|
Pak ke ima redenka ???!!!!!
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 679680681682683 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |