![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 669670671672673 915> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Marko,nikogas ne kazal otsecno deka go napusta Forumot i zatoa se sekiram d ne go mislel toa serizono...
Mi posaka Srekja....
I rece deka mu e zal za mene...
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
VAL, GUSKA I OD MENE........
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
OOOOO, I JA PREDJOH U LADY.........
![]() ![]() ![]() MARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kasperce,,,mi p'rpa od tebe,iskreno...
Zatoa si sum odalecena nekolk
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
..I TI MENE DRUGARCE........
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ej luge moi cao!!
dosta beshe za denes..pozdrav do site:)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Izvinete, bev na cigaret i kafe pauza... Vall, imase edna YU serija “Vojnici”, so Dzirdze Balashevich vo glavna uloga, glaven shtos im beshe : dva i dva su uvek chetiri, ako s edrugacije ne narredi... i budite malo fleksibilniji... pa ovie dve rechenici bea hit vo vremeto. Za razlika od mnogumina, jas vednash doznav sto znaci fleksibilniji bidejki go imav leksikonot od Milan Vujaklija. P.S. ulogata na makedonec ja igrase kole Angelovksi - Didi. P.S.S. vo detskoto odmoraliste “sutjeska” vo Ohrid, jas go imitirav Didi so eden moj komsija, i dobivme nekakva nagrada |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Cao Cucicko...
Ubav den..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...SE PRAVIS VAZEN, A?..."JAK STIk"
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
cao marijana, pozdravi go Sandokan
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 669670671672673 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |