IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 668669670671672 915>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:09
Kasperce.....sakas da si detence...znam jas sto uloga da ti izberam...nisto ne e slucajno
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:10
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Ubav toj na DADANE SE SMIRUVA LESNO DETSKOTO VO TEBE
....e da de....detskoto.....Djokica i ucitelkata.....super uloga mi dodeluvas....WinkLOLLOLLOL
ah vie dvajcata ..a me  snema na kratko i odma..dete..dotka...ela te gushnamAngryAngryBig%20smileBig%20smileLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:10
Koja serija...Djakondo...i sto da pamtam...malku preciznost pls....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:11
Cucicko...
A be,,,sekogas mislam na teebe,,,i nikogas ne go cepkam Kasperce...
Stojam na distanca
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:12
Nemoj loso smajli...
Duhceto...te saka i te pocituva samo tebe...
Ova so mene...e samo zezanje....niz syber vodite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:13
Kolku malku da se razbranuvaat vodite na syberot....CUCICKO..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:14

Kolku malku da se razbranuvaat vodite na syberot....CUCICKO..

ehheheh..LOLLOL
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:14
cuk, cuk, ima li nekoj????????
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:17
HugHeartTaman sakav da gushkam NEKOGO
lILI
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:17

....eve vaka......Djaki go znam odamna i znam deka e dobar tip....trpi sekakvi segi i srazmerno odgovara na niv......nezavisno od narodnosta na koja sto pripagame,site na nekoj nacin treba da sme malku porezervirani,fleksibilni i tolerantni koga stanuva zbor za bosh muabet ili ednostavno prepukuvanje.....salite ili shegite sekomu se so razlicen stil i na niv ne mora sekogas da odgovarame so lutina i bes.......se nadevam deka so Marko ne e nisto seriozno,zaso pokusav da citnam nanazad ama ne mi odese..."Djakondo" go procitav kako "odnokajD"....i nisto ne mi bese jasno.....stvarno nema prostor za ljutis....Marko veruvam deka nema taka lesno da se otkaze od ovie prekrasni licnosti i deka utre ke ne udostoi so negovoto "dobro utro" i negovata druzba.....Ve pocituvam site,a poseben respect prema Djaki....mu raboti stiskavecot,izdrzuva i odlicen keif pravi...WinkLOL

da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:18
HugThumbs%20UpHug
KASPERCE,SAMO TI UMEES VAKOV TEXT,,,
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:19

Cucicko...
A be,,,sekogas mislam na teebe,,,i nikogas ne go cepkam Kasperce...
Stojam na distanca
...moreeeee....ne deka ne sakas....ne smees....ti p'rpa.......znaes deka ke te otkacam.....pa jas samo zlatoto moe si go sakam....Tongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:19
Originally posted by kasper kasper напиша:

....eve vaka......Djaki go znam odamna i znam deka e dobar tip....trpi sekakvi segi i srazmerno odgovara na niv......nezavisno od narodnosta na koja sto pripagame,site na nekoj nacin treba da sme malku porezervirani,fleksibilni i tolerantni koga stanuva zbor za bosh muabet ili ednostavno prepukuvanje.....salite ili shegite sekomu se so razlicen stil i na niv ne mora sekogas da odgovarame so lutina i bes.......se nadevam deka so Marko ne e nisto seriozno,zaso pokusav da citnam nanazad ama ne mi odese..."Djakondo" go procitav kako "odnokajD"....i nisto ne mi bese jasno.....stvarno nema prostor za ljutis....Marko veruvam deka nema taka lesno da se otkaze od ovie prekrasni licnosti i deka utre ke ne udostoi so negovoto "dobro utro" i negovata druzba.....Ve pocituvam site,a poseben respect prema Djaki....mu raboti stiskavecot,izdrzuva i odlicen keif pravi...WinkLOL

OOOOOOOOOOO, KASPERCE, EDUKACIJA, A???????
A BE KAJ SI TI??????????KAKO POMINA ZA PRAZNICITE???????

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 15:20
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

cuk, cuk, ima li nekoj????????

jao lady L...pa vekeeeeeeeeeee..Smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 668669670671672 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,000 секунди.