![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 668669670671672 915> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kasperce.....sakas da si det
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Koja serija...Djakondo...i sto da pamtam...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Cucicko...
A be,,,sekogas mislam na teebe,,,i nikogas ne go cepkam Kasperce...
Stojam na distanca
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nemoj loso smajli...
Duhceto...te saka i te pocituva samo tebe...
Ova so mene...e samo zezanje....niz syber vodite
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kolku malku da se razbranuvaat v
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ehheheh..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
cuk, cuk, ima li nekoj????????
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....eve vaka......Djaki go znam odamna i znam deka e dobar tip....trpi sekakvi segi i srazmerno odgovara na niv......nezavisno od narodnosta na koja sto pripagame,site na nekoj nacin treba da sme malku porezervirani,fleksibilni i tolerantni koga stanuva zbor za bosh muabet ili ednostavno prepukuvanje.....salite ili shegite sekomu se so razlicen stil i na niv ne mora sekogas da odgovarame so lutina i bes.......se nadevam deka so Marko ne e nisto seriozno,zaso pokusav da citnam nanazad ama ne mi odese..."Djakondo" go procitav kako "odnokajD"....i nisto ne mi bese jasno.....stvarno nema prostor za ljutis....Marko veruvam deka nema taka lesno da se otkaze od ovie prekrasni licnosti i deka utre ke ne udostoi so negovoto "dobro utro" i negovata druzba.....Ve pocituvam site,a poseben respect prema Djaki....mu raboti stiskavecot,izdrzuva i odlicen keif pravi... |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() KASPERCE,SAMO TI UMEES VAKOV TEXT,,,
|
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
OOOOOOOOOOO, KASPERCE, EDUKACIJA, A???????
A BE KAJ SI TI??????????KAKO POMINA ZA PRAZNICITE???????
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
jao lady L...pa vekeeeeeeeeeee..
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 668669670671672 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |