IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 643644645646647 915>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:50
Aj vie zenskite ispejtemu ja pesnata Kazi zosto me ostavi, i ke se vrati sigurno
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:51
Dobar den. Sto napravi Marko???Confused
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:51
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Decki...NEMA ENTUIZIJAZAM...NA TEMA...
MARKO...ZASTO VAKA NI NAPRAVI??
sto napravil marko?...kazete be luge ..nemam vreme da citam nazad...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:52
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Aj vie zenskite ispejtemu ja pesnata Kazi zosto me ostavi, i ke se vrati sigurno

MORE DJAKI SEGA I "KE TI IGRAM CHOCHEK BRE CHICHO "NE POMAGA..:((

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:52
Новопечените акционери-вработени во Македонски телекомуникации ја добија првата понуда да ги продадат акциите што пред десетина дена им ги даде државата. Според кажувањата на вработените, понудата за откуп на акциите доаѓа од мнозинскиот сопственик „Маѓар телеком“, кој за една акција им нуди до 50 евра. Ова е шестпати повеќе од цената по која акциите на телекомот во моментов се продаваат на неофицијалниот пазар на Македонската берза.
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:52
ВАЛ ...

ПРАШАЈ ГО ЗОШТО КОГА 42 ГЕРМАНЦИТЕ ДОШЛЕ ДО КАВАДАРЦИ НЕ ВЛЕГЛЕ ВО ГРАДОТ?
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:52
Djakondo...
Ne e do noti rabotava....
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:53
Kolega....
me zezas....
NISTO NE GO PRASUVAM KE CEKAM SAMO DA ME GUSHNE
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:53

Новопечените акционери-вработени во Македонски телекомуникации ја добија првата понуда да ги продадат акциите што пред десетина дена им ги даде државата. Според кажувањата на вработените, понудата за откуп на акциите доаѓа од мнозинскиот сопственик „Маѓар телеком“, кој за една акција им нуди до 50 евра. Ова е шестпати повеќе од цената по која акциите на телекомот во моментов се продаваат на неофицијалниот пазар на Македонската берза.

ЏАКИ ОД КАДЕ ОВА??????????????????????????????????????????????????????????????//

ПРВ ПАТ СЛУШАМ..............

КАЖИ ИЗВОР НА ВЕСТА ????????????????
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:53
Originally posted by marijana marijana напиша:

MORE DJAKI SEGA I "KE TI IGRAM CHOCHEK BRE CHICHO "NE POMAGA..:((

Chichino, ako mi igrash chochek, isc k.. ne me boli dali ke se vrati Marco ...
LOLLOLLOL
mala shala
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:54
Djakondo...
Sto plasiras na javen sajt,,VEKJE PROCITANA INFORMACIJA...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:54
Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

ЏАКИ ОД КАДЕ ОВА??????????????????????????????????????????????????????????????//

ПРВ ПАТ СЛУШАМ..............

КАЖИ ИЗВОР НА ВЕСТА ????????????????

www.dnevnik.com.mk
s.r. Dzaki

Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:54
Dobar den uste ednas. Val sto se slucuva ovdeConfusedOuch Sto e problemot so Marko????????????????Confused
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 10:55
Djakondo..
Imaj respekt kon covekot....malku...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 643644645646647 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.