![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 640641642643644 915> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne se vrakja covekot... Nesto strashno go isprovocira i bas mi e zal |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
eee djazki gledash sto ni napravi...ti MB pivo..Nie Aleksandar Makedoski:))
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko najmnogu pridonel za ovoj saJt da opstane..tolku vlozuvaL....i sega....
TAKA DA SI OTIDE..NE E FER
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Nisto ne razbiram !!!!
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Marco, ako eventualno jas sum pricinata za da ti zamines od sajtov, eve jas ke se povlecam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Ne sakam povlekuvanja..
Ova e javen sajt,,,
Nikoj nikogo ne povredil....ama sto znam...
Marko..najdobro sam da si kaze Marko..zasto zamina
|
|
|
|
![]() |
|
APSOLUTNO SE SOGLASUVAM!!!
|
|
![]() |
|
aman te be lugje
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Marko, obrazlozi go tvoeto povlekuvanje... ova ne e fer
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
и ?
ДО КАДЕ Е РАБОТАТА ? МАРКО НЕ ЛИЧИ КАКО МАЛИ ДЕЦА ДА ТЕ МОЛИМЕ ДА СЕ ВРАТИШ... АКО НЕКОЈ ОД НАС ТЕ НАВРЕДИЛ КАЖИ ЌЕ СЕ РАЗБЕРЕМЕ КО ЛУЃЕ... ВАКА НЕ ПРАВИШ СИТЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ТВОЕТО ЕГО... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Nemam komentar decki...
|
|
|
|
![]() |
|
Za prv pat....se osekjam nemokjna da pomognam...
Sepak e ova licno...
|
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
А ЗНАЕВ ДЕКА НЕШТО МОРА ДА МИ ГО ЗАЕБЕ ПРЕКРАСНО ПОЧНАТИОТ ДЕН...
А СЕ ЧУВСТВУВАВ ТОЛКУ РАСПОЛОЖЕН ,ПОЛН СО СЕБЕ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 640641642643644 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |