![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 639640641642643 915> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
malku sum razocaran.. mnogu malku odgovori pogodiv na najjaca karika |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
MARKO... KADE??? ZASTO??? NEMOJ DA SI ODIS |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
MARCOOOOOOOOOOO, ne zaebavaj... ne smees toa da go storis vo nikoj slucaj
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
MARKO...
VAKA OSEKJAM KAKO DA NI SE RASTURA DRUZINATA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЕТЕ ЏАКИ СЕГА И СОНЦЕТО САКАТЕ ДА НИ ГО ЗЕМЕТЕ ...
ОД КАДЕ ВАШЕ ???????/ ТОА СИ Е НАШЕ ОРИГИНАЛ .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А ЗА КРАСТАВИЧАРОТ ... ПА НИЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА НЕ СИ АМА ТАКА ЗАЛИЧУВАШЕ СО ТОА РОЗЕ ЦВЕЌЕНЦЕТО... ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
marcoooooooooooooooooo...sedi tuka ..kaj ke odis?
![]() |
||
![]() |
||
|
MARKO TI SI OSNIVACOT I SILATA NA SAJTOT...BESKONECNA INTELEGENCIJA...NEISCRPA ENERGIJA
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ne sakam nedorazbiranja ,na tema...ili zaminuvanja..bes jaka osnova ili pricina
|
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
СЕ ВРАЌАМ ЗА НЕКОЕ ВРЕМЕ...
А ТИ МАРКО АКО САКАШ ДА МЕ УБЕДИШ ДЕКА НЕМА КОМИТСКА КРВ ВО ТЕБЕ ОДИ СИ УШТЕ ВЕДНАШ.... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
me interesira dali ja gledashe minata godina edna od "karikite"..koga beshe prashanjeto "koj ja osvoil grcija vo 14vek- ne se sekavam tocno(so pocituvanje na istoricarite).."hehehh..odgovor od hrvatot"makedoncite"...
|
||
![]() |
||
|
I SEGA STO??
|
||
|
||
![]() |
||
|
jas mislam deka marco ke ni se vrati...nema sansa...covekot se isprovocira maksimalno...
![]() |
||
![]() |
||
|
ne se sekavam
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Marco, daj ne zaebavaj, nemoj da ni go rasipes raspolozenieto... A be ne mozeme dva dena bez kavgi... tu jazik...
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 639640641642643 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |