|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 473> |
Автор | ||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
супер сум душичке ти како си ми? |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
одлично
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeej falish i ti kaj si sega...
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ni se pogodi zimava..... jas sum ,,tesko pokretna,, koga e studeno....ama so prvite ubavi denovi...imame jas i ti muabeti i muabeti
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Флипсииии Кај си бе ти? Одамна не сме се сретнале |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плавуша и ти мене многу ми недостигаш... Мислев сега за време на распустов повеќе ќе се сретнаувам ама ништо |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele Flipsi nemas poim kolku mnogu mi nedostigas vecerva
A inaku mi nedostigaat i Mona Liza, Kalina uste odma mi nedostiga so Big Kiss, Emus, Snegulka, Plavusa, Emilija_90 nesto ja snema, Ghost, Delfin i site drugi ... |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum tuka dusicke! ama ti si ofline
mnogu mi nedostiga flipsi - odamna ne sum videna so nego. kalina, emus, big_kiss, mona liza, emilija_90, snegulka, ivancic... lele lele... ne mozam da ve donapisam kolku ste!
guski za site!
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
plavusa, babyblue, Kalina, Snegulka, Big Kiss, emilija_90, Emus ve sakam mnogu i mnogu mi nedostigate osobeno poslenive nekolku dena
|
||
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas mnogu te sakam srcus. dojsi da te gusnam!
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i za tebe plavusce
|
||
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i vie mene mi falevte, ama sega dojdov
|
||
kuliraj
|
||
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
guska za site sto im falev i sto ke im falam
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |