|
Дали и колку сте заљубени ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | |
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи како се затреска. Јас не можам да се заљубам, после последната. Многу јас сакав и сега ми се чини дека повеќе не можам да сакам.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa aj cestito:)
|
|
babun
Нов член Регистриран: 28.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka sum zaluben sto mi e strav da pomislam na "najlosoto " vo lubovta, mislam deka najgolemite uspesi vo zivotot gi postigam otkako ja sretnav najgolemata lubov vo mojot zivot. Da si zaluben e mnogu ubavo , a da priznaes oti si zaluben e gordost.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala vi na cestitkite Perinosi be, daj si vreme, jas mislev deka drug nema da mozam da poglednam.. Znaes kolku go sakav? Mnogu. Premnogu. I seuste e del od mene, ama ne so tolkava strast. Gi uvidov razlikite megu nas.. i pobistro gi poglednav negovite maani.. i si dadov prostor, dojde drug.. i me magepsa sega.
Изменето од Dana - 07.Јануари.2007 во 22:14 |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum zaljubena...
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, zaljubena sum i toa podugacko vreme i, sto znam, prekrasno e!!!
|
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA SUM ZALJUBENA A i SUM LJUBENA. A KOLKU NEMOZAM DA NAPISAM ZATOA SHTO NEMA ZBOROVI ILI KOMPARACIJA ZA DA TI DOLOVAM KOLKU SUM
pozz Изменето од macenceto - 26.Декември.2007 во 19:33 |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum mnogu...zaljubena i iskreno sakammnogu dolgo vreme..sekogas bil ljubovta na mojot zivot
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljubena da ..... ama ne sum izmerila kolku e toa , kaj se meri i kako?!?!?!?! Moze nekoj da mi kaze
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мноооооооооооогууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaljubena sum....
kolku? ne e vazno....voopsto ne me interesira kolku! bitno e vnatresnoto cuvstvo... |
|
people are strange
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...love's in the air, i can see it in your eyes...
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum ama vo granicite na normala, ne neso da pagam u nesvest....
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, epten
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |