|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика | страница <1 599600601602603 915> |
Автор | |
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВАЛ А КАКО ТОА Е ПЕТОК СЕКОЈ ДЕН ЗА ТЕБЕ ??// СЕКОЈ ДЕН ПОСТИШ ??? ЈАС ЗНАМ ДЕКА ВО НАШАТА ПРАВОСЛАВНА ВЕРА СРЕДА И ПЕТОК СЕ ПОСНИ ДЕНОВИ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOLEGA,,,
STO SE UBEDUVATE....
DAJ UZIVAJ,MALKU,,RELAX....
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....dobar den i srekni bozikni praznici......
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS POSTAM..KOLEGA....SAMO NA BADNIK I PRED VELIGDEN...ZNACI 2 PATI VO GODINATA,,,,DALEKU OD SEKOJ DEN
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ КОЈ СЕ УБЕДУВА ЕБА ГО .... СИ ПРАИМЕ МУАБЕТ... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjni praznici,Kasperce
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOLEGA...A SO KOGO SI PRAVITE MUABET....NE GLEDAM NEKOJ,,,
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХРИСТОС СЕ РОДИ КАСПЕР... ЗА МНОГУ ГОДИНИ... |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА ЈАС МИСЛЕВ СО КОЛЕШКА МИ ИРЕНА ДЕКА МУАБЕТИМЕ... АМА ОЧИГЛЕДНО И ТАА НЕ Е ТУКА... |
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak so tvojata zvezda mislam deka dobro se "nosis" i so taa oblast... veruvam deka e taka..inaku jas mislam deka kaj nas ekonomistite se dosta ograniceni oti ne naogaat idejno resenie za nasata situacija oti tie se onie koi treba da najdat idejno resenie za podiganje na ekonomijata, no takvo koe bi bilo idealno za Makedonija, a ne tie mi kazuvaat deka ova bilo dobro za svetskite tigri, pa neznam zboruvaat za posiromasnite 4 vo ramkite na EU... mnogu ograniceno... Makedonija si ima svoi kapaciteti... treba da se iskoristat... |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I cestit SVETI STEFAN...
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СНОШТИ МИНАВ,ПОКРАЈ ВАЗИ,
ТЕБЕ МОМЕ НЕ ТЕ НАЈДОВ... СРЦЕ МИ СЕ РАСТРЕПЕРИ, ПОЧНАВ СОЛЗИ ДА РОНАМ.. ............. |
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....muabet za etno muzika....super tema.....malku ve citnav od prethodno......Irence...srekno ovaa godina ....prasanje do tebe......dali vo pesnata "Biljana platno belese",koja e edna od najstarite Mak.pesni se spomnuva gradot Belgrad so negovite vinari....i vsusnost na sto se misli???....
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku vekovi vo … si bila Kolku stradawa znaes zemjo mila …. Koga vardar tecel … itn. Vaka odese otrpilika tekstot od pesnata |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 599600601602603 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |