|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика | страница <1 593594595596597 915> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mala shala Marco, a koj e Dosta?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve ne se bunime sto Djordji Kastriot - Iskender Iskender znaci - drug Aleksandar!!! mijak po poteklo ni go prekrstivte vo Skender beg... sto e turska titula... inaku i jas sum so mijacko poteklo... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko ke bide se vo red ke odam na faktor "Iznenaduvanje" koga najmalku ke ocekuva... a ti ke bides informiran
Blagodaram na ubavite zelbi od Mari i Marko srcinja ste |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gjorgji Puleski se potpisuval kako Gjorgji i Pules pa nie nikogas ne sme velele deka e albanec... a znaes zasto? zatoa sto ne bil.
Ama Gjergj kastrioti e Gjergj Kastrioti.
Eve i mateja mateski ne vi go zemame, iako e albanec .
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dali nekoj ja znae belichka... nesto me prasuva...
a kako da i odgovoram koga i e prepoln inbox-ot... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marco shtom si po poteklo od nasive kraista, da im se pofalime na ostanative deka od Gostivarsko imame 4 akademici... Mateja matevski, tome serafimoski i brat mu (doktor e , ama imeto ne mu go znam) i radovan pavloski...
|
||
s.r. Dzaki |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zemajte slobodno djakondo... posle 100 godini ... nisto nema da bide vazno!!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova ti se vika takticko povlekuvanje
|
||
s.r. Dzaki |
||
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mateja Mateski ne e Albanec...poteknuva od onoj del od makedonskiot
narod koi bile naterani da primat ili vera muslimanska ili albanski
jazik... tie go odbrale jazikot za da ja socuvaat verata.
Gorgi Kastriot po majka bil Sloven dali Makedonec, Srbin ili Crnogorec ne e seuste potvrdeno, vo sekoj slucaj majka mu se vikala Voislava |
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vojsava se vikala i e od selo Gradec (gostivarsko) podnozje na Sar Planina, pomegju Gostivar i Tetovo... sega vo toa selo ziveat samo albanci...
za da bidam iskren do kraj; ima zivi makedonci koi se rodile vo toa selo... znaci imalo makedonci porano... ama imeto vojsava ne mora da znaci deka taa bila makedonka (slavjanka)
|
||
s.r. Dzaki |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
djakondo... ovoj forum ne e za politika... tuku da drugaruvame... inaku mi se smaci denovive se raspravav so bugari ... koi imaat fakti za istorijata... zamisli po nea Dame Gruev bil bugarski revolucioner... a e roden vo Smilevo i e mijak... i koga mi dadoja fakti... pa tie vo bugarija cela istorija ni ja pisuvale nam... ostanav bez tekst... no vo sekoj slucaj ... bidejki sakas da muabetime na taa tema... samo da te prasam: dali ke ima kraj na albanskite baranja? dali nekoj vo makedonija nesto im uskratil... i kako? da vidime kako zivee eden makedonec i eden albanec... na koj nacin nie nesto na vam ne vi davame... I seto toa na kraj da vidime sto imaat makedoncite naokolu vo drugite drzavi... kolku za sporedba... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo izvorite se veli Voislava ne Vojsava... golem del od dokumentite vo
semejstvoto Kastrioti se pisuvale na staroslovenski jazik. Vo
vostanieto na Skenderbeg ucestuvale mnogu Sloveni od ovie prostori. Bil
najgolem protiv na Otomanskata imperija...
|
||
|
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA DA SE DOKAZE ISTORIJATA NAJBITNA RABOTA E ANTROPOLOGIJATA, SE DRUGO E MOK. |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za toa koj od kade bil i sto napisal... i nekoi fakti... istorijata ja pisat pobednicite... makedoncheto imalo civilizacija... dostignala maksimum... i umrela ... znaci vistinata ne e onakva kakva sto se prezentira... tuku za 180 stepeni na drugata strana... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 593594595596597 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |