![]() |
|
Минатата ноќ I |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 100> |
Автор | |
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja okapaF na forumov...igrav ne luti se covece so Kalina, Big Kiss, Emus i Flipsi...potoa se zaljubiv uste poveke oti go gledav na kamera i e mnogu ubav i mn go sakammmm
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ubavo e da se bide zaljuben, a?
![]() Izlegov so 2 drugarki, setavme po kaficive i gjonovi se napravivme..
![]() ![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
luge minatata nok se iznasmeav i iznaigrav do sabajle so flispi, bone i snegulka...super bese, ke se pamti voa
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Многу ми е жал што морав да си идам
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
bev na 3 zurki vo gradov i si pominal vudo .....
![]() aj mozda i vecer ke bide taka
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Bev u kafana so dve drugarki uste u 19 h, pievme i se utepavme od ogovarenje..
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
I mene mi bese super so Babyblue, bone i snegulka, nelutise covece igravme
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
na forumco si bev
![]() ![]() i krsevme pogaca, parickata kaj majka mi padna
![]() i doznav edna losa vest.....ama toa e....... ![]() Изменето од KaLiNa - 07.Јануари.2007 во 16:34 |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Седев на форум па станав, се шлаев низ дома, не ми се легнуваше а ми се спиеше
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
си останав дома,ми се падна паричката
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
minatat nok gledav eden strasen film , pa posle toa mislev na Big Kiss oti ona mi pusti signal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Минатата ноќ бев кај дечко ми и беше преубаво
![]() Мона Лиза ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa moze i na mene da mi pustite signal, i jas ke mislam na vas
![]() ![]() Minatata nok izlegov, zensko drustvo, top si pominavme, na mestoto kaj sto bevme.. mmm.. poubavi maski na edno mesto ne sum videla do sega
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |