|
Дали парите денес играат голема улога ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da taka e teshko na onoj koj nekogash ja imal pa ja nemal, a sreken e onoj koj znae so malku da se zadovoli :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako covek nema pari...
ke kupi brasno... ke sobere koprivi... ke napravi zelnik... ke gi vikne komsiite.. i ke padne pesna.... ako ima i kiselo mleko... praznik!!! =========================== ako e covek bogat... ke kupi suvomesnato... ke go stavi vo friziderot... po malku ke si sece kolku za nego... so komsiite na ratna noga... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parite igraat ogromna uloga, go vrtat svetot, toa ne e mala rabota.
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали парите денес играат голема улога ?
дали денес??? па кога не играле ???
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"PARITE SE KAKO KRVTA,MORA DA GI IMAS VO GOLEMI KOLICESTVA ZA DA PREZIVEES"
Ova go kazal nekoj...ne JAS.... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loso e parite ako gi nemas... ne e loso da gi imas... samo covek da ne bide alchen!!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој вели дека парите не му се важни или е многу богат или е многу глупав... |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno treba da ni bide jasno ....
deka smetkite sto gi pravime sekoj mesec... se obezbedeni!!! na niv ne treba voopsto vreme da gubime!!! tie se iluzija.... koja stanale realnost.. Mesto da gubime vreme vo toa kade sme potrosile pari... i kade sme dale nekoj cek... i kavgi da pravime... treba da razmislime: KAKO DA IMAME PODOBAR PRIHOD!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite trebalo da isparat....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене парите не ми се важни. |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pari pari se opsesija zivot zivot na veresija
se secavate na tipov so bastum odelo preku raka i sesir i ja pee pesnava :)
site sme takvi :)
koj bi nejcel da ima pari tuku najslatko ispaga deka se tugite a ne e taka ako so merak si gi specalis i zacuvas so merak ce si gi istrosis :)
nego za merak na druga tema :)
srecen e onoj koj znae da se zadovoli inace ima enkoj gi ima site pari na svetov a ne moze da se zadovoli:)
kako i najcesto slucaevi:)
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми се важни, сакам да стварам за себе за мојата фамилија.Сакам да сум задоволна од добро завршената работа.Ме поттикнуваат, но низ парата не ги гледам лиѓето, не ги ценам а најмалку да ги делам.А кој не сака да ја има парата?Мислам дека секој сака, нема човек кој не може да и оддолеа кој како и да каже
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека поентата на темата е дали парите играат улога у врска со сексот.
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa u vrska so temeta parite ke ti trebaat za da platis nekogo za seks...ako nejke nekoj da ti dade od ljubov
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |