|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ivin - 08.Јануари.2007 во 04:31 |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ОВА НЕ МИ Е ЈАСНО,
ПОЕФТИНО НЕ СЕ ИСПЛАТИ!!ЕДНАШ ЌЕ ДАДЕШ А ЌЕ ТИ СТОИ ЦЕЛ ЖИВОТ!!
не кажувам више пшредлози а па не јавно ептен и на мсн ми се укључуваат и ме прашуваат, има он гоооолема реклама у самиот потпис на форумов а глеам и титула на член веб страната си ја напишал па ѕирни Изменето од SeXY - 08.Јануари.2007 во 01:15 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ivin - 08.Јануари.2007 во 04:31 |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сега не го разубедувај сам нека закњучи како треба за да се има убава тетоважа! А сепак и за трајноста а и крајниот ефект битно е и како ќе се оддржува па можда и боите не биле само причина за нејзиното избледување!Има повеќе битни фактори кои мора да се знаат за да се стави таттоо секако битно
-мајстор
-квалитет на бои(опрема и нејзинај стерелизација-правилна)
- и афтер кер ( мн битно)
Никогаш не сум жалела ни за моите пирсови на за тетоважите кои ги имам едноставно ги сакам и се дел од мене како за такво нешто може да штедам пари??
се работи за љубов бе али под кожата Изменето од SeXY - 08.Јануари.2007 во 01:30 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ivin - 08.Јануари.2007 во 04:32 |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
незнам тоа не е тоа кг патљиџани
Се зависи и до мотивот боја и големина
Пс Не биди офф топк има др начини за да дознаеш
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
istorija bar? zasto nemozam da te razberam? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не, не за тоа с доста компетентен да збориш
а тапи иглички?
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ivin - 08.Јануари.2007 во 04:30 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sjeban sum denes
pak ne razbiram sexi |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е да да има ласерски што е доста добро
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што не разбираш?
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ivin - 08.Јануари.2007 во 04:29 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nisto
batali vise nema veze i nema ni potreba |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |