|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poleka...koj te navreduva... ajde sorry koj del te navredi ???
ke porasnesh.. ? sto ima tuka loso ... mislam da kazam ke smenis stav koga ke iskusis na svoja koza nekoi raboti... ete toa sakav da kazam ne deka si ti nekoja tinejdzerka zelena sto nemas gram mozok... ne ne e taka ne go rekov toa E dobro de dobro... imaj si ti stav .. ja imam kontrastav... i toa e forum razmena na stavovi .... relax...cool ... Znaci ne e ljubov... samo se sexate taka ... i sto ima tuka fatalno spored tebe ??? Ke ostanes bez deckoto radi toa e fatalno...pojasni mi ja fatalnosta kade ja gledas ti... ajde please prety please |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro znaci ja temava ja otvoriv ako ste za postovi da pisuvate i vasi desavki!! Ok aj bas ke vidam koj e hrabar!! inace jas fatalnosta ja gledam vo taa ogromna FIZICKA privlecnost vo tie emocii koi nastanuvaat momentno koga istata licnost koja go predizvikuva toa custvo ja gledam!!! Znaci od seto toa proizleguvaat emocii i impulsivni,nepromisleni postapki pri sto se gubi razumot!!!! A u ljubovta e drugo koa sakas mekoj go sakas i u dusa a kaj ovaa privlecnost te interesira ustvari najvekje te predizvikuva Fizikusot kaj toj/a e i ako e od dvete strani e opasni bidejki moze da zabegas i stvarno toa da preide u opsesija pa ako se desi da nekoj go snema se izgubi se otkaze od taa vrska BEZ OBVRSKI e tuak e tragedijata ko se preidat granicite i se pocne so stradanje,,,,
tuka e losoto!! Ova e taa krajnost koja bi bila od negativen aspekat!!
NEsto dr....
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve ja ke bidam prva...Itekako imam oseteno takva privlecnost...I da nema emocii nego samo fizicka privlecnost koja ti go zamatuva pametot...Ne vi trebaat zborovi dovolno e prisustvoto...Pulsot ti se ubrzuva i peperutki kao ludi ti letaat po stomakot i pri samata pomisla na osobata...Se osekas mirno samo koga si so nego,a inace e neizdrzlivo...kao apstinencijalna kriza od nekoja teska droga...I iako znaes deka nema niso dlaboko u vasiot odnos ne mozes da prestanes da sakas da bides so nego
Изменето од kandid - 19.Септември.2006 во 20:59 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auuuuuuufffffff samo ova go zasluzuvas!!!
Изменето од SeXY - 21.Септември.2006 во 22:14 |
||
vinona
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da mi se desi u prva sredno...bev blokirana,paralizirana...fatalna privlecnost!
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mladost ludost:) jas ce kazam:)
|
||
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivotot bi bil siromasen bez vakvi desavki. Gi zalam onie na koi im se nema sluceno vakvo nesto. Toa ne potseka deka sme zivi i ostanuva zasekogas zapameteno iako mozebi ni se ima sluceno samo ednas vo zivotot. Jas imam doziveano fatalna privlecnost i den denes se popaluvam na samata pomisla na toa. Cudno neodolivo, nesfatlivo vozbudlivo, fantasticno, opasno...... |
||
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opasno......:)ne rekov nisto navredno i jas sum ja osetil taa energija koja obzema
mislam i od mene neka primat socustvo tie sto ne im se ima deseno:
:)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,, ne mi se desilo toa, ocekuvam u idnina da se desi |
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paziii da ne ja zabegas ko mene
Jas od koga ja otvoriv temeta sum obzemene od taa energija magicna koj te tera po nekoj na nekoj non stop da mislis da sakas da si so nego, ....
No vsusnost i ne znaes ni zasto e tooolku jako custvoto koe te tera se povekje i povekje da se zadlabocuvas so mislite za nekoja licnost....
Ednostavno yste koga go / ja gledas mislam deka nema mnogu muabet nego se skoro se sveduva na beskrajni i strastveni baknezi koi se pvekje stanuvaat potreba no ne i nesto slicno kako baknezi na nekoja licnost so koja si vo vrska !
Ova e zatreskuvanje samo na fizikus koj e tooolku jak i duri ne ni mozes da ja najdes pravayta pricina zasto tooolku se zanaeubvas vo taa licnost nego ednostavno koga ke ima dogovor za sredba brez nikakvi izgovori prvo na samite sebe si a potoa i na nego/nea vednas odletuvame na dogovorenoto mesto za batrem samo da se vidis i da se pocustvuvas so toj /taa ....
Ehhh ova e malce i slozeno no ne i tooolku za da svatis deka e opasno....
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се плашам од фатална привлечност....
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј не замарај ти потемиве важи??
Си осетила ли фатална привлечност па да сватиш што е суштината на постот???
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе да али образложив став за фатална привлечност па милсам и најсамоуверениот човек може понекогаш и непромислено да прави и глупости и се и сешто токму за да се биде со некој кој што ФАТАЛНО те привлекува!! Мислам дека е повозудливо и пострашно во споредба со некоја тивка и миран љубов...
Изменето од SeXY - 01.Февруари.2007 во 23:56 |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да ама глеај пострашно цпоред мене е ти викам вака човек да се затреска,, онака патиш сакаш да го воидиш , а не ни знаеш и засто толку е силен копнежот , тоа пред се физичко привлекување,,,,
аууу имам мноооги за обајснување но мислам и вака ме сваќаш
а Љубовт па како не и таа тивок убиец ама оваа привлечнот е настаната и некој да не го сакаш у душа ,,,, него доволно ти е самп физикус и страстен секс
|
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |