|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 56789 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:31 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:32 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kje ja zbises?
|
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, веќе 2-3 пати ја тргнав за да самиот се сетиш дека нешто не е во ред со монтажата. Претходните стојат затоа што се добри, но оваа е катастрофа. Доколку самиот не знаеш што не чини погледни ги стрелките |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o ti si bil ekspert i kriticar hahahhahahah
pa ova ne e Luvr brate mili a nie ne sme Leonardo jas nisto nekazav za vasite ne ti teknuva deka nekogas e povazna ideata od izvedbata? eptem ste destruktivni blagodaram za iskrenosta i ako toa ne e bas covecka vrlina ponekogas jas staviv vizija i vie gledate fleki hahahahyhahahahhaha Изменето од anakin - 07.Јануари.2007 во 13:10 |
|
|
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"anakin", ko ke ja slikas drew ti, ili mila, seedno, javi se. Ova ne e mesto za vizioneri, nego za fotografi. Silata neka e so tebe, a i umot neka ne ti bega... Mozda si stvarno vizioner, ama ovde, za zal, si samo spamer, kapiras?
Pozdrav, no hard feelings... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonuvaj ti
se nasol pedagog Изменето од anakin - 09.Јануари.2007 во 01:44 |
|
|
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are the dreamer here... I, stvarno mislis deka na nekoj si mu interesen? Ok, prodolzi samo, ke te ignorirame, kako i sekoj spam... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega bese pedagog
a sega zvucis kako namislenko ignoriranje ne mi smeta i taka nebaram vase mislenje samo sakav edno da ne me brisete od tuka da se zbrise covek boli i od samoit gospod |
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оригинал обработка |
|
slavicca
Група Регистриран: 22.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ejjj epten jako ...eh da mi bese takvo okoto:))) ..aj nauci me kako se pravi ...
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bobi ne si go sredil bas najdobro....
izostruvanjeto e mnogu neprirodno, a koga vekje si ja sreduval si trebal da ja zacistis i belkata....
ajde uste ednas sredi ja :)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:32 |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WOW...ova mi se dopagja, BRAVO a i za kratko vreme ja obraboti...BRAVO |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |