![]() |
|
Размена на серии |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
sanysoft ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Декември.2006 во 20:27 |
Imam eden dijafazon na sezoni na serii od zanrot SF i Horor Zainteresiran sum striktno za razmena dvd za dvd. Obicno edna sezona na nekoja serija e od 20-25 epizodi i ja zbira na 2 dvd. Zainteresiran sum i za - akcii i komedii Za spisok kontaktirajte na sanysoft@freemail.org.mk Изменето од sanysoft - 04.Декември.2006 во 20:30 |
|
![]() |
|
sanysoft ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zborta mi e. Da ne trosime skap protok na internet.
Koga mi e vece simnata cela sezona poeftino mi e da ja snimam na DVD i po posta da ja pratam na zainteresiranite. |
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Jas sum za
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
i jas sum za
![]() ![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
i ja imam neshto na lager..kazete koj za shto e zainteresiran....
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..mene mi fali sedmiot del od "6vedzanke u internatu"..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Бидејќи оваа ребота се смета за нелегална
не би ставал спискови вака јавно Може по мејл да пратам на заинтересираните или на SKYPE. Инаку ме интересира на пример 24 серијата. Има 5 сезони а братми ме притиска да ја симињам (20гБ). Чисто за колекционирање FRENDS, itd. Не ми текнува овака на прва топка. Кажете што имате па ако ме заинтересира ќе мењаме. |
|
![]() |
|
Dale nekoj ja raspolaga "24" i
"Tales from the dark side" |
|
![]() |
|
todewsky ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
mene mi treba farscape dali si mozda zainteresiran za razmena
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Ako nekoj ima nesto od 'SOPRANO' golema rabota ke mi zavrsi
![]() |
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Siminjam poleka, imam wadsl ogranicen mi e i na 10 giga i na sekoj mesec siminjam po malce. Do sea sopranovi imam 8 epizodi od prva sezona. Sea ja siminjam 9ta.... |
|
![]() |
|
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
ги имам најновите 10 епизоди од Desperate Housewives 3 сезона (бидејки само толку се снимени за сега)
првите 4 се со македонски титлови има некој нешто од Charmed??? |
|
![]() |
|
![]() |
|
saale ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Od server gi simnav prvite 14 epizodi od prvata serija. Mi falat uste 10 epizodi od taja prva serija. Ako si zainteresiran prati adresa na pm ti gi prakam za dzabe. Napomena: 14 epizodi Stignat sum do 14 casot. cekam ne server da gi stavat ostatokot na 10 epizodi. So makedonski prevod e. |
|
only the best can be N 1
|
|
![]() |
|
K.Natasa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Ја можам да ви кажам дека имаме многу серии за превод не суум сигурна мажот ми ги гледа повеке, без превод обично ја ако му побарам некој може и превод да симне ако ги сакате без превод ќе ви направам список деновиве и ќе ви пишам...
Со сигурно знам за Лост 2-сезони и 13-епизоди од 3 сезона, имаат превод ги гледав ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |