|
Г - Точка |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro, i aj sega objasnete mi kolku e bitna taa G tocka ( jas ke ja vikam C tocka ) vo sexot
|
|||
|
|||
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
opaaaaaaaa........e sea ja molcam inace ke se ukocis barajki ali togas i sigurno nema da ja najdes......... |
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So stimuliranje na G-tockata moze da se dozivee pointeziven i povekekraten orgazam ama i ne mora podeleni se naucnite mislenja. |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo momentot mnogu sum zainteresirana za taa G tocka i tolku mnogu sum ljubopitna , ama posto gledam vas ne vi se zboruva mnogu okolu toa, pa daj ako nisto drugo preporacajte mi nekoja strana kade ke mozam da procitam nesto poveke za taa G tocka
|
|||
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe jas ke mu ja baram neka si ja nadi taja , neka kazi kaj e i ke ja godime
|
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa tocka koja moze da ti dozvoli 1001 orgazam vo celina
ako me svacas so pravilno draznenje i so pravilno alatce se podrazbira :)
plus ne ja svacaj taka taa tocka :)
pa i univerzot nas e eedna tocka:)
vo kosmosot a?:)
samo koga ce pobaras nesto samo koga vistina ce sakas nesto da napravis i ce bides zadovolna od toa
toagas ce mozes da ..........uf sto zboram i jas se otkazav:)
|
|||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Г точката се наоѓа 8-10 см. на горниот зид во вагината( од страна на стомакот). Тоа е нај ерогеното место во вагината каде што женските можат да доживееат повеќекратни оргазми едно по друго. А се вика Г точка затоа што ја открил некој германски лекар со презиме кое почнува на Г буквата ( D-r. Grafenberg ). Машките немаат Г точка.
Изменето од perinosi - 05.Јануари.2007 во 00:43 |
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hm abe g tocka si e g tocka ne e edna tocka povece se i site treba da gi nadraznis za da go dobies ocekuvanuiot povece kraten dolg orgazam :)
taka da spored mene od slezinata pa pupak pa bradavizinja do vratot i okolu uvcinjata i bedrata :)
e tocka na koja treba da i se posveti vnimanie:)
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobar naslov za forum...
ima i teorija i praksa... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E sega stvarno ovie 8-10 sm od kade da se merat:))), ke ispadne deka onie so pomal alat pa malku nakos ja imaat taa sreka da partnerkata poveke kratno dozivee ograzam.Interesno :))))
Sepak okolu dolzinata na druga tema...... |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemozevme da go piknime triagolnikot i da izmerime...
|
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па ако е точката ко ке влезиш па некој 8 сантиметри нагоре ке треба да го потсвиткаш малку за да оди кај шо треба или не ???
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas taka mislam... mislam deka toj doktorot si go ima izmereno.... i napravil teorija nie mazite da se postknuvame so toa kade e taa G - tochka... uffff mislime dlaboko... a toa bilo vo plitkoto... a toa od 8 do 10 sm... mislam deka merel so majstorsko metro i so snajdersko .... a tie lazat... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |