![]() |
|
Среќен број |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Незнам баш дали ми се среќни ама најчесто работите ми се поврзани со 4 и 6
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
7 |
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 34 |
3 i 9
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
17...
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
19 site velat deka mi e sreken, ko bev 19 vo dnevnik se 5
sekogas na br 19 prv mu pisuvaa otcenki
zatoa 19
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Kukle ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
13
Чудно, нели? Епа вистина, првата љубов ми се случи на 13, секој 13 ми е убав, весел, на факултет се запишав под реден број 113 и така секогаш има нешто посебно на тој ден
![]() |
|
Don't regert what you've done...but what you haven't!!!
|
|
![]() |
|
anubis ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
nemora da znaci deka 13 e baksuzan broj mnogo slucke i na mene su mi se desile na petk13 ama sve dobro.falamu na gospoda jos ne mi se e desilo nesto loso na petak13
|
|
always best
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
5, 8 12
![]() |
|
![]() |
|
Danielsan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
definitivno 13 e i moj sreken broj
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
3, 4, 6
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Rodena sum na 08.08.1988g,vo 08 casot i koga bi veruvala vo sreken broj mislam deka toa bi bil definitivno 8.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
mene 7 mi e sreken broj rodenden mi e na 7 i imen den mie na 7,
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
iskreno ne veruvam vo sreka
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
a mene srejken brooj mi e 5000000007
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |