![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 525> |
Автор | |
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
- you think you gotta keep me iced
You dont You think Im gonna spend your cash I wont Even if you were broke My love dont cost a thing Think I wanna drive your benz I dont If I wanna floss I got my own Even if you were broke My love dont cost a thing |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Cause everytime we touch i get the feeling.... Изменето од BiG_kIsS - 01.Јануари.2007 во 04:35 |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
my hands are soaking in the blood of angels
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Само уште еден ден, за нас, само за нас......
|
|
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
So shut up, shut up, shut up
Don't want to hear IT Get out, get out, get out Get out of my WAY Step UP, step UP, step UP You'll never stop me Nothing you say today Is gonna bring me down |
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон
на неа ке зестане комотно и слон
ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси
кај да најде еден билдер за да му ја носи.
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
тоа е рефренот ама песнава е стара и сум ја играл во градинка ја ОБОЖАВАМ песнава
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Како ми недостајеш, дали знаш, твоје приче, додири, баш све......
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Моја прва платонска, љубов чиста како море, дури кога пораснав, сфатив што си ти.....
|
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВО ШТО ЛИ СЕГА БОЖЕ УТЕХА ДА НАЈДАМ
БОЛНА ДУША СЛУШАМ , ВО СРЦЕ СОНЦЕ ЗАЈДЕ НЕМАМ СРЦЕ ДА ЈА ПРЕБОЛАМ.. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
еј синоока,дали забележуваш
еј синоока ти ми се допаѓаш... еј убавице заради тебе сум ко изгубен, еј гулабице зар не чувствуваш, во тебе сум заљубен... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
I love you. I miss you. Forgive me my ineptilude. And I will change my attitude. I'm whinning and pining for sweet embraces never known. A harvest from a seed unsown. |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
god made this lady that stands before me
she need somebody to hold.....
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |