![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 546547548549550 915> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
здраво новодојдена
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ubavo e koga ima po nekoj nov na tema
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ama,jas uste malku,zaminuvam...za zal
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
пријатно попладне Вал... се читкаме утре...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Cao...Irence..se citkame UTRE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!! DENES E PETAK - DEN ZA KOZNI METAK !!!! PRIJATNO RASPOLOZENIEEEEEEEEEEE....!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБАНДЕР.........
ДА СЕ НАДЕВАМЕ НА УБАВ ДЕН.... ДЕНЕС ЗАПОЧНУВААТ ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ГОЛЕМИОТ ДЕН ,,РАЃАЊЕТО ХРИСТОВО,,... НЕКА БИДЕ СЕ КАКО ШТО СТЕ ЗАМИСЛИЛЕ ,НЕКА ГОСПОД БИДЕ СО НАС И НЕКА НИ ГО ОСВЕТЛИ ВИСТИНСКИОТ ПАТ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DOBRO UTRO NA SITE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
СИТЕ ДВАЈЦА ДОБРО ТИ УТРО ...
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
MARKO,PITU... KAKO STE???? |
|
|
|
![]() |
|
I DVAJCA SE SITE...PONEKOGAS....ZAVISI I KOI SE TIE DVAJCA,KOLEGA
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 546547548549550 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |