|
Што му фали на вашиот град? |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јануари.2007 во 22:16 |
eve vaka-sekogas si se falime kolku ni e najubav gradot vo koj ziveeme, se trudime da go pretstavime vo najdobro svetlo.....(sto e i normalno )
ama aj malce od drugata strana-sto mu fali na vasiot grad, sto nema-a smetate deka treba da ima?
|
|
kuliraj
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чистота, јас мислам на Скопје многу му фали чистота по улиците, а и малку покултурни луѓе (не дека сите нечинат, ама има некои)
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Malacia
Нов член Регистриран: 23.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека можам да се навикнам на се да нема во мојот град... ама пак да ми се врати Visage назад... ... едно нешто шо вистински ми недостига е то место каде што 6 години поминував по една третина во денот... ...во Битола едноставно недостига Underground место... не зборам за монополски места шо се замислуваат дека се underground стварно зборам за место како visage... баш би сакала да има некој да ме разбери... мене повеќе не ми се ни излегува навечер...то е ... ама се сменувааат генерациите... изгледа не ни има повеќе такви луѓе шо сакаат такви места... посебно во град од стотина илјади жители... јеби га
|
|
Qui e nuce nucleum esse vult frangit nucem!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
us nekoi prodavnici |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na ohrid mu falit eden waterland---sea ke praet....zaedno so ogromen holandski hotel.... Mu falit drive thru 24/7. Mu falit ubav hip-hop i R&B club no toa i fali na cela drzava.....No gradonachalnikov e na dobar pat...stvarno me bendisvit i sum zadovolen od gradov----ko sho pochvit da izgledat....
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј да... Фали еден Waterland
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto,mislam mojot gtad e sovrsen
|
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posiroki uluci
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu falat poubavi ulici i eden golem luna park
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooooooooo a i zvini kaj to ziveesh....zitelke na mali Pariz???
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Скопје му фалат паркиралишта (без наплатни рампи)
|
|
|
|
saale
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Гевгелија усте едно 10000 работни места за да фалат луге па да идам кај директорон и му кажам отсега за колку ке работам. Не за 75 од саат него 110 од саат. Е тоа на мојов град му фали!!!!!!!
|
|
only the best can be N 1
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не му фали, дури има и премногу сељаци
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne iziveani luge
:)
pa i kako da nema ne mozeme da iskocime
visa da zememe:O)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |