|
Шакира има македонско потекло |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На листата на планетарно популарни и значајни личности кои ја прославија Македонија е колумбиската пејачка Шакира
Da be, (proslava) i toa kakva, sabajle gledam izredile planetarno posteri so shakira a u pozadina em vergina em goce - a vo preden plan otsecok od tose zastanat pred spomenikot na majka tereza - lila od pozadi pere jambolija u sred vardar Изменето од UK25 - 01.Септември.2006 во 17:30 |
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli vredi da se gordeeme so site niv ....
|
|
......
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahahhahahaha aj da si ibesh me nasmea |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
KanGaro_Toure
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 26.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema verska ss makedonija sakira
|
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobredojde na forumov
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne ste znaele be?
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kako pa da ne
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seriozno
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa moze da se kaze,ako mislis na gazot Slicna e so genetikata na balkanskite zeni
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de lugeto ne se sporeduvaat spored nivniot gas LOL
|
|
Михаил Мојата чанта
|
ivancic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne svakas malku...uzivaj
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be seriozno
|
|
Михаил Мојата чанта
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://video.google.com/url?vidurl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2Fvideoplay%3Fdocid%3D-8249651638384434377&docid=-8249651638384434377&ev=v&esrc=gvpl&usg=AL29H20teAveM7_MGyeiI1PfSPxrwuk0iA многу добра песна а може и да се симне Изменето од zrkac - 15.Јануари.2007 во 03:35 |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наша е бе таман работа да не е. Крис од Нирвана е наш па камоли Шакира.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |