![]() |
|
Г - Точка |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Автор | ||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Октомври.2006 во 11:06 |
|
zensko karlicna koska i okolina so pupak masko kaj rbetnite koskki gradi i ..........
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
trazi ja....pa ke ja najdes.....
![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
pa mala igra toplo ladno sekoj covek razlicno:)naj ubavo uz muabetce :)i istrazuvanje do odgovorot:)
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
da bidam sikrena poima nemam za kakva G zona pravete muabet
![]() ![]() Ne stvarno, najiskreno ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
male4k@ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
kade e taa g zona
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
i jas se toa pitam, kakva e toa G zona i zosto ja vikaat G zona
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
|
opa....prvo ne e zona tuku tocka, fati si dobar iskusen decko...ke ti pokaze......
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
u isto vreme sme pisuvale, nema vrska, zborot mi bese deka dosega ne sum pravela muabet so decko mi za G zonata ili tockata , taka da aj nekoj iskusen tuka neka objasne kakva ulöoga ima taa G tocka ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
|
tesko e da go objasnis, koga samiot ne go osekjas.......ali toa e "dlaboka" tema, prvo i prvo treba i partnerkata da ima znaenje od nejzinoto telo ali aj so tropam gluposti..........probajte si sami i uzivajte |
||
![]() |
||
|
vnatre kaj tebe.....malce na levo |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Mumu daj be objasni mi, taman si rekov fala bogu covekov se nafati da mi objasni, i ti mi velis "da si probame ", dobro aj ovaa nedela pauziram, zdravej vo ponedelin ke probam i ke go pitam sto e fintata so taa G tocka , zosto bas G tocka , mozelo da bide i T
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
epa sea prstot kako T da go napraam ide malce potesko........
![]() ![]() ![]() ![]() tuku deckovci so mali krivini vo polovniot organ imat prednost.. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
znaci sepak ne stanuva zbor za G tocka, tuku za C tocka ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
koj se cudi za ova.....sigurno ne go gleal ROAD TRIP............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |