IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Г - Точка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Г - Точка

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 15>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Г - Точка
    Испратена: 16.Октомври.2006 во 11:06
zensko karlicna koska i okolina so pupak masko kaj rbetnite koskki gradi i ..........
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 11:18
trazi ja....pa ke ja najdes.....
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 11:21
pa mala igra toplo ladno sekoj covek razlicno:)naj ubavo uz muabetce :)i istrazuvanje do odgovorot:)
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:11
da bidam sikrena poima nemam za kakva G zona pravete muabet LOLLOL
Ne stvarno, najiskreno Embarrassed
Кон врв
male4k@ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4k@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:33
kade e taa g zonaShocked
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:34
i jas se toa pitam, kakva e toa G zona i zosto ja vikaat G zona Ermm Question
Кон врв
Mumu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2006
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:34
opa....prvo ne e zona tuku tocka, fati si dobar iskusen decko...ke ti pokaze......Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:36
Originally posted by Mumu Mumu напиша:

opa....prvo ne e zona tuku tocka, fati si dobar iskusen decko...ke ti pokaze......Wink

u isto vreme sme pisuvale, nema vrska, zborot mi bese deka dosega ne sum pravela muabet so decko mi za G zonata ili tockata , taka da aj nekoj iskusen tuka neka objasne kakva ulöoga ima taa G tocka Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:38
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

u isto vreme sme pisuvale, nema vrska, zborot mi bese deka dosega ne sum pravela muabet so decko mi za G zonata ili tockata , taka da aj nekoj iskusen tuka neka objasne kakva ulöoga ima taa G tocka Confused

tesko e da go objasnis, koga samiot ne go osekjas.......ali toa e "dlaboka" tema, prvo i prvo treba i partnerkata da ima znaenje od nejzinoto telo ali aj so tropam gluposti..........probajte si sami i uzivajte
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:39
Originally posted by male4k@ male4k@ напиша:

kade e taa g zonaShocked

vnatre kaj tebe.....malce na levo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:41
Mumu  daj be objasni mi, taman si rekov fala bogu covekov se nafati da mi objasni, i ti mi velis "da si probame ", dobro aj ovaa nedela pauziram, zdravej vo ponedelin ke probam i ke go pitam sto e fintata so taa G tocka , zosto bas G tocka , mozelo da bide i T Confused Embarrassed Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:43
epa sea prstot kako T da go napraam ide malce potesko........LOLLOLLOLLOL

tuku deckovci so mali krivini vo polovniot organ imat prednost..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:44

tuku deckovci so mali krivini vo polovniot organ imat prednost..

znaci sepak ne stanuva zbor za G tocka, tuku za C tocka Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 16:48
Originally posted by влечка влечка напиша:

kaj masko:

koj se cudi za ova.....sigurno ne go gleal ROAD TRIP............LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.