![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 915> |
Автор | ||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Здравје да имаш, еве и јас привршувам ... |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Sega sum ready,za zezanjeeeeeee |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
AUUUU DETE TI EPTEN SPIDI SI BIL...HEHHEH DODEKA DA KAZEME"KEKS" TI STO SKLEKOVI...EH MLADOST..(AMA NE FK BOGDANCI):))).."BLIKAAT SO SILA"
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ZLATO ...KAJ SI MI TI...
EVE VAL EDEN "ZEZACH":)))
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
E,BLIKAAT CUCO...ISPOD 30 SE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
drhte ruke oko moe plavo
oj rakijo odneo te dzavo mlad sam mommak velika je stetea sto po mozgu rakija mi seta duni vetre malo preko jetre umrecu od bola izgorelo sve od alkohola troshio sam caeve od nane ali nisam zalecio rane rakija se priblizila dushi crna mi se dzigerica shushi duni vetre malo preko jetre umrecu od bola izgorelo sve od alkohola nekako bi mogo bez duvamna bez rakije nemogu ni dana rakija me uzela po svoje sad mi konobari pare broje ....... |
||
![]() |
||
|
Dobar den kako si |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
isto i tebe mnogu zdravje srejca i kesh
![]() |
||
![]() |
||
|
I EDNA CHERGA DECINA...KON POZDRAVOT SE PRIKLUCUVAAT SITE FORUMDZII
![]() |
||
![]() |
||
|
I OVDE SI GUSHKAM....
STO UBAV DENOV
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |