|
FILM SNIMAN SO FOTO KAMERA |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јануари.2007 во 16:17 |
Iako znam deka teoretski i praktichki mozno e da se snima film (ne stanuva zbor za animiran film) so foto kamera, ne znaev deka nekoj navistina toa ke go stori...
http://www.youtube.com/watch?v=kuCAy3fV6x8 |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:)
Jas imam napraveno takvo nesto (me privlekuvat moving pictures) 10000 fotografii za 2 nedeli za da sklopam 3 min film ...odese na 2 festivali Najteskoto bese montazata, zvukot itn... Изменето од moz pos - 01.Јануари.2007 во 19:08 |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moz pos,
dali ti napravi film so lugje ili so kukli, predmeti... |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So lugje vo urbana sredina (prilicno dvizenjata izgledaat kako vo posoceniot primer i isto taka haoticno)
Vo gorenavedeniot film genijalnoto e sto ima dijalog (toa malku e tesko da se izraboti , a direktno da se gledaat licata koi zboruvaat), jas go imam izbegnato dijalogot zatoa sto rabotev vo mnogu tesen rok (zaklucno so montazata) Изменето од moz pos - 03.Јануари.2007 во 16:06 |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali ima shansi toj film da go postiras kako onoj sto go posochiv, pa site da imame shansa da go vidime?
|
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi samo del za da se ima pretstava za sto se raboti ...zatoa sto e otprilika 500mb ...
da da cudno e 500mb za 3 min , ama toa ne e kompresija od pazarce mpeg4... ne sum zadovolen so kompresija (na 150mb) Sega imam mn rabota ,pa ponatamu mozebi kje odi cel kako download od li4en web site, koj e vo idni planovi... Изменето од moz pos - 03.Јануари.2007 во 21:45 |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da go uploadiras na rapidshare.com(ili .de) ?
bash bi sakal da go vidam! ponekogas i jas si montiram nekoi video klipovi... |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoran, fala za linkot, mnogu e interesno klipceto!
|
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koki interesen predlog (ali kje go iskoristam za drugi raboti)
http://rapidshare.com/ Max. 100 MB a jas imam kompresija od 150mb :) |
|
Igor Kostov
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е филмчето, сега само што го гледав.
Сакав да се надоврзам на предходниот коментар дека може на rapidshare.com да се поставуваат поголеми фајлови само ако претходно тој фајл е поделен на парчиња од 100 MB. Јас често го користам rapidshare.com на тој начин. Пробај со WinRar (сигурно имаш) десен клик на фајлот од 150 MB и одбери Add to Archive, а потоа имаш најдоле едно делче пишува Split to volumes и од тука можеш да си го поделиш фајлот на различни големини, дали 100+50 или 75+75 и сл. Тогаш ќе можеш да го ставиш на www.rapidshare.com и на крај после секој upload ќе добиеш download линк кој што ќе ни го пратиш . На овој начин поставуваат цели филмови на www.rapidshare.com, дури и цели ДВД филмови поделени на 45 Rar архиви. Поздрав |
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve vaka...
Go namaliv za da ne se maltretiram so denovi da go uploaduvam na 20tina mega... problemite sto se javia- -filmot e poslab kvalitet, -zvukot malku secka i ne e CD kvalitet... P.S. ne zameravajte za tematskata opredelba i tekstot, zasto ne go rabotev sam ... |
|
moz pos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
staveno e na youtube
:) ne e bas kvalitet ,ali kje moze da go vidite :) http://www.youtube.com/watch?v=hXE5Ro0l5aE PREDUPREDUVANjE DOSTA SECKA I JADE FREJMOVI KOMPRESIJATA Изменето од moz pos - 05.Јануари.2007 во 01:58 |
|
Spirt
Нов член Регистриран: 30.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicno!
I jas vo momentov rabotam na slicen proekt
stom bide gotov, i jas ke se pofalam:)
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno moz pos. Koga go imas ovoj film napraveno?
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |