|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 1093> |
Автор | |||||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koga raskinavte? aj objasni mi ja celata situacija pls
|
|||||
kuliraj
|
|||||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mislam deka treba da ja potisnes cela gordost i da se izvinis....
ako sakas da se smirite i ako vredi.....
|
|||||
kuliraj
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
epa milicko, pocekaj uste malce i vidi kako ke odat stvarite.....moze e najdobro da se vidite i vo lice da mu kazes se.....ako vredi, bori se za nego.....stom ste bile zaedno, mora da ima uste cuvstva od negova strana i bi trebalo da go vratis.......
guskam
|
|||||
kuliraj
|
|||||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Plavusce bas mi e zal sto ti se slucilo.Site nie ponekogas patime od taa pusta gordosn i retko koj znae da si gi priznae greskite. Se soglasuvam so kalina, i isto mislam deka e mnogu podobro da se cue toa izvinuvanje licno a ne preku poraka
|
|||||
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
fala mnogu za sovetite devojki... ke gi zapamtam! samo ne znam koga ke se vidam so nego zosto sum mnogu bolna i ne mozam da izlezam
|
|||||
|
|||||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
of lele, epa strpi se uste malku, moze do togas ke mu pomine i lutinata.
|
|||||
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mozebi... ama sepak, jas cuvstvuvam dolznost da mu se izvinam, zosto vredit za onakvo dete... vredi onakvo masko da se ima, veruvajte mi
Изменето од plavusa - 03.Јануари.2007 во 16:48 |
|||||
|
|||||
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
epa ne ni go kazuvaj ova samo na nas, tuku i na nego. Jas ti drzam palci.
|
|||||
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
fala vi mnogu za poddrskata a sega odite vidite mi ja slikata dzabe ne ja staviv!!!!
|
|||||
|
|||||
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
zlatusko so srekja i da si se smiris so deckoto a mene drzrtemi srekja za da ne se glupiram pojke |
|||||
|
|||||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
fala ti i tebe emi... ti drzime sreka i tebe!
|
|||||
|
|||||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Плавуша многу и е жал што си раскинала.... Ама мислам дека ќе се смирите.... Еве ти пуштам среќа и те гушкам
|
|||||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |