![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 506507508509510 915> |
Автор | |
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() srekjen pat i UBAVKA MISLA
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
I JAS USTE 20 MIN....ODAM
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Teta....taka ke bide cela zima...i kafe,,,KOGA??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
...cekaj,cekaj.....a,koj vi go dava pravoto za da ne menjate......pa znaes li deka nie sme nezamenlivi.......nie mozeme i sami da gotvime,meteme,perame,peglame.....lezime po cel den na krevet,gledame televizija i potprdnuvame......e aj sea da te vidam!!!!!.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Togas ke cekame nekoj soncev den,,
TETA,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
znam..ama da naviknam malce na ova suvo ladno vreme..pa zdravje ke se vidime
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
EVE DA VE POZDRAVAM OD DOMA...
ODAM DA RUCHAM... POVU(e)LETU(e) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
STO IMAS ZA RUCEK?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....prijaten den na site.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dobra vecer.......
![]() ve pozdravuvam site i vi gi cestitam praznicite
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
i od mene pozdrav i srekna nova godina!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 506507508509510 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |